Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Oooo prosze. Klapsa Ci dam![emoji4] Zamiast odpoczywać to jak mrówka [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji171][emoji123]Hej
A ja wstałam. Wstawilam pranie. Przenioslam Marysie z jej rzeczami z naszej sypialni do jej pokoju (w końcu ma łóżko[emoji14]) nasze rzeczy do sypialni. Posprzatalam u małej. W dużym. W sypialni. Wstawilam dwie zmywarki naczyń i robie mojemu jedzonko żeby zjadł po siłowni. My mamy obiad dwudniowy z wczoraj[emoji14]
A w ogóle to albo rozchodzą mi się mięśnie proste albo mam przepukline. .. albo coś mi się robi...
Jak na pnę mięśnie brzucha to nad pepkiem do mostka wyskakuje mi gula. A nawet jak nie napina mięśni to wieczorem jak leżę to ją widać. .. poza tym miejsce pod mostkiem mnie boli przy dotyku nawet. A jak nie dotykam to tak jakby piecze ciągle. .. w środę się zapytam co to może być. ..
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
My byliśmy nad wodą , ognisko zrobiliśmy, kiełbaski zjedliśmy , ja w sumie gryza. Wypiłam piwko no i porozmawiałam z J jak bardzo na mnie dołująco działają co miesiąc negatywne testy albo ew. Ciąże biochemiczne. Tak strasznie płakałam że oczy mam jak chińczyk spuchnięte, aż musiałam kreske namalować żeby nie było widac. Byłam w lumpku i kupiłam bikini za 1 zł do opalania jedynie bo mam brzydki brzuch i tam gdzie ludzie nie wypada z kangurzym brzuchem paradować hehe. Wstawię Wam foty. @ nadal nie ma , oznak @ ani widu ani słychu. W poniedziałek wizyta.