reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej :)
A ja wstałam. Wstawilam pranie. Przenioslam Marysie z jej rzeczami z naszej sypialni do jej pokoju (w końcu ma łóżko[emoji14]) nasze rzeczy do sypialni. Posprzatalam u małej. W dużym. W sypialni. Wstawilam dwie zmywarki naczyń i robie mojemu jedzonko żeby zjadł po siłowni. My mamy obiad dwudniowy z wczoraj[emoji14]
A w ogóle to albo rozchodzą mi się mięśnie proste albo mam przepukline. .. albo coś mi się robi... :(
Jak na pnę mięśnie brzucha to nad pepkiem do mostka wyskakuje mi gula. A nawet jak nie napina mięśni to wieczorem jak leżę to ją widać. .. poza tym miejsce pod mostkiem mnie boli przy dotyku nawet. A jak nie dotykam to tak jakby piecze ciągle. .. w środę się zapytam co to może być. ..

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Oooo prosze. Klapsa Ci dam![emoji4] Zamiast odpoczywać to jak mrówka [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji171][emoji123]

My byliśmy nad wodą , ognisko zrobiliśmy, kiełbaski zjedliśmy , ja w sumie gryza. Wypiłam piwko no i porozmawiałam z J jak bardzo na mnie dołująco działają co miesiąc negatywne testy albo ew. Ciąże biochemiczne. Tak strasznie płakałam że oczy mam jak chińczyk spuchnięte, aż musiałam kreske namalować żeby nie było widac. Byłam w lumpku i kupiłam bikini za 1 zł do opalania jedynie bo mam brzydki brzuch i tam gdzie ludzie nie wypada z kangurzym brzuchem paradować hehe. Wstawię Wam foty. @ nadal nie ma , oznak @ ani widu ani słychu. W poniedziałek wizyta.

reklama
1465041499-1d1mld.jpeg

1465041546-1d1mld.jpeg

wiem wiem w horrorach jako kosciotrup mogę dorabiać[emoji16]

Czarnuszka jak modelka :-) sliczna jestes!

A brzuch cos i tak wspominalas o tym, ze kiedys bedziesz plastyke miala.
Ja po pierwszej ciazy mam brzydki brzuch, bo tez skora luzniejsza, po drugiej pewnie bedzie gorzej.... Ale czego sie nie robi dla rodziny.

oar8gox1q9487g3m.png

Sandra !!!! Jesteś 8 razy chudsza niż kiedyś! Weź juz stop :D

Dziewczyny ale fajowo sałatki i inne przysmaki ;)

Ja zrobiłam dzisiaj pastę do chleba i wstawilam właśnie obiadek i odpoczywam :)

31 tc Ignaś [emoji175]

U mnie ja nie odkurzam odkąd w ciazy jestem.

A botwinke miałam robić jutro ale mój mąż chciał fasolkę po bretonsku.

A dziś mamy sałatę i pieczonego camemberta z żurawina :) uwielbiam !

31 tc Ignaś [emoji175]

Aż sie głodna zrobiłam od oglądania tych sałatek. Obiadu jeszcze nie jadłam i w trakcie sprzątania jestem, jeszcze łazienka i jeden pokój uff
Czarnuszka piękna kobieta z ciebie. Nie chcę żebyś to źle odebrała, ale myślę, że powinnaś zrobić sobie ogólne badania i hormony, bo po takiej utracie wagi Twój organizm może nie być gotowy na ciążę. Do produkcji niektórych hormonów potrzebna jest tkanka tłuszczowa.

Uwielbiam fasolkę po bretońsku, zaraz mi w brzuchu zacznie burczeć.
A jak to z tymi serami w ciązy ? Bo też lubię i takiego camemberta z grila z żurawinka MMMMMMMMMMMMMMMMMMmm Ale się boję...

Chodzi o to żeby nie spożywać serów i przetworów ogólnie z niepasteryzowanego mleka. W markecie takiego nie uświadczysz :) a tak to można.

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
U mnie ja nie odkurzam odkąd w ciazy jestem.

A botwinke miałam robić jutro ale mój mąż chciał fasolkę po bretonsku.

A dziś mamy sałatę i pieczonego camemberta z żurawina :) uwielbiam !

31 tc Ignaś [emoji175]
Mojego meza nie ma i dlatego jestem zmuszona do odkurzania :-) ale to nie klopot dla mnie, wyciagam rure, zeby sie nie schylac :-)
Uwielbiam camemberta z zurawina :D

oar8gox1q9487g3m.png

Do góry