reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie zaduch ale czasem się zachmurzy. I tak siedzę w domu. Posiedzielismy chwile na dworze ale w sumie to tak nieprzyjemnie. Teściowa czatuje hehe

Ola dawaj przepisy :)

Nuska trzymam kciuki!

Kurde patrze na moi brzuch i rozstępy mam brzydkie. Smaruje ale nic nie daje. Moja mama też dostała w ciazy a to podobno geny . Ech... czego się nie robi dla rodziny jak powiedziała India

Dorciu to fajnie :) mali chłopcy to slodziaki ;)

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Tez myslalam o tej ksiazce :-) moze siegne po nia. Fajna?

Dorcia, fajnie Ci. Tez bym chciala byc matka chrzestna, ale nie zanosi sie :-) jak ma na imie?

oar8gox1q9487g3m.png
Mały ma na imię Maciuś :)
U mnie to nie ma problemu z chrześniakami Miałam być teraz jeszcze, ale będzie mój mąż, 19 będzie chrzest Michałka.

Cześć :)

Ależ dzień :)
Było super :) nazarlam się chleba ze smalcem i ogórka mi malosolnymi hi hi panowie z nadleśnictwa wzięli mnie pod opiekę żebym nie była głodna ;) obzarlam się też waty cukrowej :) standardowo pobawilysmy się kijkami do zonglowania i były banki i muzyka na żywo ;) i dużo dużo innych atrakcji ;)

Ale i tak zglodnialam wiec trzeba było wracać :)

KasiaMarysia nasza "sypialnia" to pokój gdzie stoi ciągle rozłożony narożnik ;) nic poza tym[emoji14]
Nuska a wiesz ze znaleźliśmy usterkę. Uszczelka się rozsypala. Wymieniliśmy kolanka na wszelki wypadek. Tzn przyjechał znajomy który nam meble robił i on wymieniał. Ale musiał zmywarkę wysunąć. .. ponaprawial i pojechał. .. ja happy ze podłoga sucha. Myślę wstawię naczynia. .. a tu dupa błąd wyskoczył hehe biedny musiał wrócić i kminic co ze zmywarka się stało[emoji14]ale w końcu naprawił i wsio działa[emoji14]
Jejku ciągle jem i ciągle "bym coś zjadla"... chociaż czuje ze pełna jestem ...

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Marysia zachwycona najbardziej :)

Ale dopiero teraz widzę i czuje jaki piękny czerwony kolor mam na ramionach i dekolcie i karku[emoji14]

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Dziewczyny musimy się zaopatrzyć w kremy z filtrem, bo OlaMagda to już długo używa. Ja mam z Nivea Kids 30 ale nie wiem czy to nie jest za mało.

-OlaMagda ja trzymałam te chmury burzowe ;-) wszystkiego najlepszego dla syna, duża ta impreza.
-India ten ser dziwnie czuć, było mniej sera a żelatyny tyle co w przepisie i odznacza się smakiem.

-Kulcia ja też lubię porządek i ład. Nawet łóżko składam co dzień :p bieliznę kolorami układam i staniki tez miałam od białego do czarnego ale dużo się pozbylam i więcej luzu. Tak samo nie lubię graciarstwa.

-Życiowa czyli wcześniej Marysia spala z Wami? Jeśli tam to dużo zyskanie, prywatność :-). Tak myślałam że to uszczelka poszła Ci, bo to się dość często zdarza. Najważniejsze ze juz zrobione.

-Nuskaaa to już nie długo Ci zostało do testowania ;-)

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Ja twarz smaruje kremem z filtrem 50, mam cere naczynkowa i jakis rok temu dostalam cos do smarowania buzi i do tego trzeba bylo mocnym filtrem sie zabezpieczac..Do.ciala.kupie pewnie cos w sprayu :-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Dzień dobry laski ;-)

Wczoraj zasnęłam pisząc do Was, masakra. P na ryby na ponton pojechał o 3.

India ja też mam cerę naczynkowa, dostałam w spadku od taty, a tata od babci [emoji5] nie lubię jej.

Lecę zjeść płatki [emoji7] kochane smaczne i miłej niedzieli [emoji182]

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Do góry