reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MałaMi kurcze nawet nie wiedziałam [emoji32] a teraz czytam ze coraz częściej właśnie wprowadza się taką metodę z polocard albo acard.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
MalaMi super ze wszystko dobrze :) o polocardzie tez nie słyszałam w tym sensie, pomimo pracy w aptece. A na wesele idziecie w dzien naszej 5 rocznicy ślubu :)
Ja posprzątałam kurze i ide sie myc. Dzieciaki sie wyhasały w sali zabaw ze Filip miał problemy z zaśnięciem :)

Hej a co to za cisza tutaj? Gdzie panny się pochowały ? Kurde ja się wczoraj nachodzilam jak durna. Zmęczona byłam jak niewiem co.

Dzisiaj już zjadlam super śniadanie - truskawki i banan z serkiem waniliowym :)

Co u Was?

31 tc Ignaś [emoji175]

My juz tez po sniadaniu z Radkiem. Zaraz idziemy do sklepu, pozniej w planach gotowanie i sprzatanie.
A jutro jest piknik rodzinny organizowany dla pracownikow mojej firmy i ich rodzin :-) juz sie nie moge doczekac :D

oar8gox1q9487g3m.png

Imprezka :D

My dzisiaj się zajmujemy karnetami do firmy wiec szału nie ma... ale może na dworze z tym posiedzimy.

Ja się doczekać nie mogę środy. Znowu...

Nienawidzę tego ze mam wszędzie kartony ! Tak mnie to dobija... ja uwielbiam ład i porządek a tu do środy trzeba mieć bałagan. Moja mam mówi , że nie umrę od tego ale ja normalnie odliczam minuty haha

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Hej :)
A ja wstałam. Wstawilam pranie. Przenioslam Marysie z jej rzeczami z naszej sypialni do jej pokoju (w końcu ma łóżko[emoji14]) nasze rzeczy do sypialni. Posprzatalam u małej. W dużym. W sypialni. Wstawilam dwie zmywarki naczyń i robie mojemu jedzonko żeby zjadł po siłowni. My mamy obiad dwudniowy z wczoraj[emoji14]
A w ogóle to albo rozchodzą mi się mięśnie proste albo mam przepukline. .. albo coś mi się robi... :(
Jak na pnę mięśnie brzucha to nad pepkiem do mostka wyskakuje mi gula. A nawet jak nie napina mięśni to wieczorem jak leżę to ją widać. .. poza tym miejsce pod mostkiem mnie boli przy dotyku nawet. A jak nie dotykam to tak jakby piecze ciągle. .. w środę się zapytam co to może być. ..

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Do góry