reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Czarnulka ! Kochana ! To jeżeli twój synowie to nie sa dzieci obecnego meza to ja moze nie dam sobie ręki uciąć ale stawiam duzo ze to twój maż moze mieć problem z płodnością , bo jak wytłumaczysz ze z byłym odrazu bedz problemu 2 ciaze i 2 dzieci ?
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
tatinka
violu moj maz mowi ze tylko i wylacznie moja wina..ze ciagle sa klotnie a on musi sie uspokoic:/
wiesz co jego ojciec jest alkoholik i uciekal od problemow do alkoholu ja uwazam ze on robi to samo..ucieka od problemow i sam zostal niewolnikiem swojego nalogu
ja juz nie mam sil bo to tylko jeden z problemow..i ostatnio nawet jego matka mi powiedziala ze to moja wina ze jej syn pali...nawet nie chcialam wchodzic w rozmowe na ten temat z nia..bo ja uwazam ze duzo problemow naszych to wlasnie skutek jego palenia.no ale on slyszy od mamy ze to moja wina i pali dalej bezkarnie bez wyrzutow sumienia..
wiec cokolwiek bym nie powiedziala czy zrobila nie mam wplywy na niego.
ty z twoim porozmawiaj na spokojnie i wytlumacz ze poprostu sie martwisz.mysle ze jak kocha to uszanuje i troszke mniej przynajmniej bedzie pil zeby tobie nie sprawiac przykrosci..
a jak nie pomoga rozmowy to moze napisz list?meila czy dlugiego smsma..moze jak poczyta na spokojnie to przemysli?
wiesz co jego ojciec jest alkoholik i uciekal od problemow do alkoholu ja uwazam ze on robi to samo..ucieka od problemow i sam zostal niewolnikiem swojego nalogu
ja juz nie mam sil bo to tylko jeden z problemow..i ostatnio nawet jego matka mi powiedziala ze to moja wina ze jej syn pali...nawet nie chcialam wchodzic w rozmowe na ten temat z nia..bo ja uwazam ze duzo problemow naszych to wlasnie skutek jego palenia.no ale on slyszy od mamy ze to moja wina i pali dalej bezkarnie bez wyrzutow sumienia..
wiec cokolwiek bym nie powiedziala czy zrobila nie mam wplywy na niego.
ty z twoim porozmawiaj na spokojnie i wytlumacz ze poprostu sie martwisz.mysle ze jak kocha to uszanuje i troszke mniej przynajmniej bedzie pil zeby tobie nie sprawiac przykrosci..
a jak nie pomoga rozmowy to moze napisz list?meila czy dlugiego smsma..moze jak poczyta na spokojnie to przemysli?
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dokładnie. I nie było problemu. W 1 zaszłam po 2 miechach starań a w drugą po 4. Teraz mija 7 miesięcy i nic.Czarnulka ! Kochana ! To jeżeli twój synowie to nie sa dzieci obecnego meza to ja moze nie dam sobie ręki uciąć ale stawiam duzo ze to twój maż moze mieć problem z płodnością , bo jak wytłumaczysz ze z byłym odrazu bedz problemu 2 ciaze i 2 dzieci ?
Nooooo [emoji24][emoji24] oby to to !!!!Czarnuszka no tez widzę cień no!!
Udało mi sie zarejestrować szybciej do innego gina. Do szpitala do poradni na poniedzialek. Jeszcze lepiej do ginekologa KOLEGI Z PRACY, byłej pracy hehe . Pójdę, niech sprawdzi podwozie czemu nie mam @
Życiowa
Czarnuszka oby się wszystko wyjaśniło w pon będę siedziała z zacisnietymi kciuka mi
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
KOOOCCCHHHAAANNNAAA!!!!!!!!!Czarnuszka oby się wszystko wyjaśniło w pon będę siedziała z zacisnietymi kciuka mi
Życiowa
A ja dziś zaczynam 20 tydzień
Coś niesamowitego dla mnie ani razu nie byłam na oddziale i nie biorę żadnych leków itp
Bajka
Coś niesamowitego dla mnie ani razu nie byłam na oddziale i nie biorę żadnych leków itp
Bajka
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Czarnuszka, obejrzalam Twoj test z roznych profili i widze bladziutka kreske !!!!
ogromne kciukaski za poniedzialkowa wizyte!
===Dwóch chłopców juz mamy ===
ogromne kciukaski za poniedzialkowa wizyte!
reklama
OlaMagda09