Ty no ja Sandra widzę kreskę bardzo blada ale jest. Raczej nie mylę babom oczu bo jak nie ma to po co sobie wkrecac ale tutaj widzę takiego cieniasa
Paraplu hej ho
a jak samopoczucie? Brzuch juz niedługo zacznie wywalac
ja mam już taka piłkę , że ledwo się poruszam.hahha
Samopoczucie kiepskie ale przez moja juz byla klientke. Przez przypadek k zabral moje klucze i utlnelam w domu. Poinformowalam od razu klientke, ze nie mam jak przyjechac a ona ze w takim razie ze mnie rezygnuje. A zaproponowalam jej, ze jutro przyjade zamiast dzisiaj. na prawde nie mam jak sie do niej dostac bez auta. A ta, ze nie i ze mnie rezygnuje. Wkurzulam sie i smutno mi jednoczesnie bo pracowalam u niej juz ponad pol roku a ta takie cos mi powiedziala. Jeszcze zeby to na prawde robilo jej roznice kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, jej jedynym zajeciem jest herbatka z sasiadka. Nie lubie takich sytuacji.
A jesli chodzi o reszte to okej, mam wrazenie, ze cycki znajduja sie w jakiejs zakrzywionej czasoprzestrzeni gdzie grawitacja jest duzo silniejsza nic normalnie
mam wrazenie, ze waza 2 tony i bez stanika bola :/ troszke mnie mdli od pol godzinki ale ujdzie