reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ty no ja Sandra widzę kreskę bardzo blada ale jest. Raczej nie mylę babom oczu bo jak nie ma to po co sobie wkrecac ale tutaj widzę takiego cieniasa :D

Paraplu hej ho ;) a jak samopoczucie? Brzuch juz niedługo zacznie wywalac :D ja mam już taka piłkę , że ledwo się poruszam.hahha

m3sxskjo1onnhrmc.png

Ty no ja Sandra widzę kreskę bardzo blada ale jest. Raczej nie mylę babom oczu bo jak nie ma to po co sobie wkrecac ale tutaj widzę takiego cieniasa :D

Paraplu hej ho ;) a jak samopoczucie? Brzuch juz niedługo zacznie wywalac :D ja mam już taka piłkę , że ledwo się poruszam.hahha

Samopoczucie kiepskie ale przez moja juz byla klientke. Przez przypadek k zabral moje klucze i utlnelam w domu. Poinformowalam od razu klientke, ze nie mam jak przyjechac a ona ze w takim razie ze mnie rezygnuje. A zaproponowalam jej, ze jutro przyjade zamiast dzisiaj. na prawde nie mam jak sie do niej dostac bez auta. A ta, ze nie i ze mnie rezygnuje. Wkurzulam sie i smutno mi jednoczesnie bo pracowalam u niej juz ponad pol roku a ta takie cos mi powiedziala. Jeszcze zeby to na prawde robilo jej roznice kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, jej jedynym zajeciem jest herbatka z sasiadka. Nie lubie takich sytuacji.

A jesli chodzi o reszte to okej, mam wrazenie, ze cycki znajduja sie w jakiejs zakrzywionej czasoprzestrzeni gdzie grawitacja jest duzo silniejsza nic normalnie ;) mam wrazenie, ze waza 2 tony i bez stanika bola :/ troszke mnie mdli od pol godzinki ale ujdzie :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

8tc [emoji7]

Kasia Marysia - biorę ten komplet witamin, w tym jest magnez pewnie mało ze mam skurcze w nogach i żelazo do tego ! Zaparć nie mam , ale zgagę , to ją jeszcze przeżyje ale te mrówki w nogach rękach daj spokój :-(
Śliczna sukieneczka ;-) ja tez juz kupiłam ze 3 ;-)
Czarnulka - ja tam nie widze kreski , idź do lekarza ! Ile to juz czasu od spodziewanej @ ??

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
-Kasia piękna! Szybciutko rośnie :):)

-OlaMagda zjedz dziennie kawałek czekolady gorzkiej, bo też zawiera magnez. Podobno mleko pomaga na zgage, ale jakoś nie mogłam się przemoc żeby spróbować.

-Czarnuszka ale spóźnia Ci się @?
Ja nie jestem za tym żeby przed terminem robić test, pamiętacie jak u Oli było?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry