reklama
viola150
Fanka BB :)
Tylko właśnie o to chodzi ze nie przetłumaczysz mu ze to cos nie tak... Dla niego alkoholik to osoba która chodzi nawalaona dzien w dzien i ranek zaczyna od piwa... Próbowałam z nim rozmawiać kilka razy, no ale ciągle słyszę to samo... Juz niewiem jak miałabym dotrzeć do niego :/
India9
Mam kilka 56 i wiecej 62. Jezeli dziecko bedzie male to trzeba bedzie dokupic 56. Mam nadzieje, ze na 62 wystarczy to co mam :-)No widzisz to super ja dopiero zaczynam cos kupowac. Kupilabym moze wiecej rzeczy ale kurcze juz pisalam tutaj ,ze u mnie to normalnie w tych sieciowkach nic nie ma . Jest 5 rzeczy na krzyz i prawie wszystkie dla dziewuszki;p
Takze pozostaje mi zamawiac z neta i moze w jakims ciuszku cos by mi sie trafilo .;p
Wlasnie ja tak myslalam zeby kupic ta fride ale balam sie ze to moze nie bardzo dla takiego maluszka ale pewnie to wybiore
A wiecej masz ubranek na 56 czy 62?
Ja na Allegro zamawiam.
India9
Ja wczesniej tez o nich nie slyszalam. Szukalam czegos do otulania zamiast woombie i sie na nie natknelam.Nadziejka tylko frida tzn przy Filipie sie bardzo sprawdzila. Gruszka w ogóle nie umiałam sie posługiwać
Słyszałam o tym katarku ale dop jak młody juz podrosl o mi sie nie oplacalo. Może teraz kupie, zobaczę.
India musze poczytać o tych bambusowych bo szczerze mówiąc to nie słyszałam o nich jeszcze. Ale ja tetry tez tylko jako do odbijania i jako śliniak uxywalam bo Filip w ogóle nie chciał sliniakow tradycyjnych noscic
India9
Czesc Dorcia, dziekuje :-)Hej dziewczyny. Nie dam rady nadrobić miesięcznych zaległości.
India gratuluje córci Adrianna Ładnie.
Viola widzę twój suwaczek, a u ciebie co Chłopiec czy dziewczynka?
Dzoneczku jak tam w domku?
Kuleczko ciebie i Igiego podglądam na bieżąco, tak jak Ole i jej Milenkę, Tak niedawno zaszłyście a tu już prawie finisz
Poza tym życzę wam udanych przeprowadzek i spokojnej ciąży.
Mi nadal nie jest pisane dołączyć do waszego grona.
Miłego wieczoru
Kochana, jeszcze nie dolaczylas, ale nie ma powodu, dla ktorego mialabys nie byc mama, wiec z pewnoscia dolaczysz do nas :-)
India9
Violcia, nie wiem co Ci poradzic. Kulka ma racje co nie znaczy, ze Twoj maz jest alkoholikiem czy szybko.nim.sie stanie. Poki co uparty jest jak widze. Pilnuj go, zeby to nie stalo sie codziennoscia i moze niech chociaz ograniczy ilosc
Mamakulka
No dokładnie. Nie mówię, że jest ale do tego szybko droga prowadzi niestety. Ja po prostu jestem przeczulona na tym punkcie.
Dorciu. Pisz pisz pisz. Wszystkie Cię tu wesprzemy, będziemy czytać wszystko i starać się doradzać w każdej kwestii.
Pytania ludzi są okropne. Niektórzy po prostu taktu nie mają. Moja koleżankę tak pytali. Ona w tej chwili ma 41 lat i nie ma dzieci, nie może. I kiedyś jeszcze się denerwowala itp a teraz odpowiada wprost. Nie mam bo nie mogę. I to ludziom zamyka usta. Ty możesz ale trzeba by jakaś cięta riposte wykombinować żeby ich wszystkich wessalo w glebę
Mnie chciał złapać skurcz wiec się obudziłam ale pokonałam gnoja!
Dzisiaj u mnie pada. Brzydko jest i mokro i chłodno.
Dorciu. Pisz pisz pisz. Wszystkie Cię tu wesprzemy, będziemy czytać wszystko i starać się doradzać w każdej kwestii.
Pytania ludzi są okropne. Niektórzy po prostu taktu nie mają. Moja koleżankę tak pytali. Ona w tej chwili ma 41 lat i nie ma dzieci, nie może. I kiedyś jeszcze się denerwowala itp a teraz odpowiada wprost. Nie mam bo nie mogę. I to ludziom zamyka usta. Ty możesz ale trzeba by jakaś cięta riposte wykombinować żeby ich wszystkich wessalo w glebę
Mnie chciał złapać skurcz wiec się obudziłam ale pokonałam gnoja!
Dzisiaj u mnie pada. Brzydko jest i mokro i chłodno.
reklama