reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jestem spiaca ale glodna. Nie wiem zy spać czy robić śniadanie i spać potem heheh :D

Mąż w pracy, wróci o 16 i w końcu ma weekand. Nie będę sama :) a jak minie weekand to 3 dni i przeprowadzka. Jak dobrze wszystko cholera pójdzie nie to co teraz...
dzisiaj zaczynam 31 tc :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

reklama
Ale mam zgage[emoji15] [emoji13] [emoji12] [emoji7] [emoji3]
1464930075394.jpg

moj wczorajszy wieczorny test, cos tam widac...
oby rano byly moocccnnnee
@ nie ma

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Załączniki

• 1464930075394.jpg
    1464930075394.jpg
    130,8 KB · Wyświetleń: 196
:) Dzięki dziewczyny za wsparcie:)
Violu gratuluję córeczki w takim razie a z mężem spróbuj na spokojnie porozmawiać. Powiedz że się normalnie o niego martwisz, a nie czepiasz.
Kasia Marysia a z przepuklina-dyskopatią da się żyć. Jeśli chodzi i zwieracze pracują;) Nie tak od razu operacja, może rehabilitacja najpierw. Wiadomo, że musi uważać i nie pracować ciężko. Ale niech nie dramatyzuje od razu.

Będę zaglądać do was.

miłego dnia

Czesc Dziewczyni:-)
Violcia - nie wiem co ci doradzić :-( ja tylko znam przypadek siostra mamy rozwiodła sie z alkoholikiem
, i tez pierwszego chłopaka miałam pijoka Polaka jak miałam 18 lat , ale żeby na własnej skórze i zyc z takim to nie .. eeeech :-( szkoda gadać, bidulko ....
Dorka - pisz do nas !!!! :-*
Anna- widze 2 kreski :-)
KulCia - ale ci fajnie ! Juz za 3 dni a ja pewnie za miesiąc dopiero :-/
Kasiamarysia - znowu nie mogłam spac , o 1h usnęłam bo nie mogłam oddychać , mała mi siedzi na przeponie !
Do tego mam drętwienie nóg skurcz i w rękach tez , to jest od braku magnezu chyba nie ????

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Napisałam posta i usunęło :\

Viola może zaproponuj mu inne sposób odpoczynku.

Dora jego kolega miał operacje gdy mu to wykryli. On ma ciężka prace.
Miałaś napisać co u Ciebie i nie napisałaś.

Ja o pieluszkach się nie wypowiadam bo nie mam ani jednej, nawet nie oglądałam. To samo z ubraniami, na początku lipca przejrze.

Trzymajcie kciuki żeby nie okazało się ze Magda ma siusiaka :-D

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę trzymać kciuki :) Ja mam o tyle neutralne np body , że w razie czego spokojnie laseczce ubiore :) ale po tym co widzę na każdym usg nie sądzę abym musiała różowe kupować :D

Dzieciak mój się pręzy jak szalony , ostatnie dni gdzie ma trochę miejsca bo zaraz podrosnie i będzie za ciasno ;)

m3sxskjo1onnhrmc.png

Kulecko, juz tak niewiele Ci zostalo :-) pod koniec lipca bedziemy siedziec jak na szpilkach i czekac na pierwszego forumowego dzidziusia. :-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Do góry