reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Kasiu u mnie w srode zacznie sie 21 tydz. Pamietam w pierwszej ciazy tak wolno lecialo czytalam po kilka razy co w danym tygodniu sie dzieje a teraz tak szybko czas mija ze teraz musialam zerknac na kalendarzyk swoj zeby zobaczyc ktory to tydz. jestem coraz grubsza maz przyjedzie to mnie nie pozna w sumie to 4 kg plus a czuje sie jak z 10.
India co do plci to tak mi sie wydaje ze moze chlopczyk
India co do plci to tak mi sie wydaje ze moze chlopczyk
Aniaa_H
Witajcie Kochane moje!
Przepraszam, ze ja tylko na chwilke, ale mam urwanie glowy. Na szczescie, bo chyba bym sie zalamala.
Czytam Was i kibicuje nadal dziewczynom, ktore sa tuz tuz testowania. MalaMi, Anna, Wiki, Sanda, Magda, Nuska, beta nowej kolezanki.. mam nadzieje, ze wszystkie zajdziecie. Od razu!
Dokladniej poczytam wieczorem, jak bede miala wieksza chwiilke czasu, ale ze jestescie dla mnie jak rodzina, kttora mi kibicuje, to az musze Was poinformowac, ze z moimi staraniami koniec. Oficjalnie okres przyszedl. W niedziele, czyli tak jak odczulam owu byla wczesniej. Bardziej niz z wiadomych miejsc krwawi moje serce, ale zbieram sily na zycie. Obiecalismy sobie cieszyc sie z nieego, i takk tez bedzie..
Ale jeslli pozwolicie, Was nie opuszcze. Nie potrafilabym nawet!
Caluje Was, i do wieczora, kieedy to na spokojnie Was poczytam co u Was mam nadzieje dobrego ;***
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam, ze ja tylko na chwilke, ale mam urwanie glowy. Na szczescie, bo chyba bym sie zalamala.
Czytam Was i kibicuje nadal dziewczynom, ktore sa tuz tuz testowania. MalaMi, Anna, Wiki, Sanda, Magda, Nuska, beta nowej kolezanki.. mam nadzieje, ze wszystkie zajdziecie. Od razu!
Dokladniej poczytam wieczorem, jak bede miala wieksza chwiilke czasu, ale ze jestescie dla mnie jak rodzina, kttora mi kibicuje, to az musze Was poinformowac, ze z moimi staraniami koniec. Oficjalnie okres przyszedl. W niedziele, czyli tak jak odczulam owu byla wczesniej. Bardziej niz z wiadomych miejsc krwawi moje serce, ale zbieram sily na zycie. Obiecalismy sobie cieszyc sie z nieego, i takk tez bedzie..
Caluje Was, i do wieczora, kieedy to na spokojnie Was poczytam co u Was mam nadzieje dobrego ;***
Mamakulka
Cześć dzwoneczek kochana nasza rozumiemy Cię :* jeszcze trochę i pewnie dowiesz się co tam mieszka za skrzat
Aniu. Przykro mi oczywiście zostań i rozmawiaj z nami
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu. Przykro mi oczywiście zostań i rozmawiaj z nami
India9
W takim razie obu szybko ciaza Cie zaskoczyla kochana i racja- odetchnijcie, bo sie wypalicie. Widocznie tak mialo byc, co nie znaczy, ze nie zalapiecie. Wystarczy przekierowac sie na cos innego :-) :-* sciskam Cie mocno silna babeczko :-*Witajcie Kochane moje!
Życiowa
witam się wieczorową porą[emoji14]Byłam uczyć Manie na rowerze jeździć na dwóch kołach ale się zmachałam
Oczywiście przed wyjściem spięcie z moim bo czemu nie proponowalam jak był weekend a dzisiaj to mu się nie chce, a zresztą ja będę 15 min z nią to się nie opłaca itp. Powiedziałam ze wole 15 min niż tak jak on nawet minuty... (w weekend co 2 dzień były burze i było mokro ale co tam) w dupie sama ja nauczę jeździć nawet z brzuchem jak arbuz. ..
Ale chciałabym żeby było czasami jak w jakimś filmie a nie ciągle teksty ze on nie umie się np. Bawić bo go to nie jara... no kurna. .. ja tez nie umiałam i można piedyknac "bawiac" się w jakieś debilizmy lalkami ale na tym chyba właśnie polega rodzicielstwo... żeby pół dnia naśladować odgłos jaki wydaje krowa kaczka czy inny pies tylko po to żeby dzieciak miał fun. ..
Ech wygadalam się hehe chyba pierwszy raz...
i w sumie już mi wcześniej przeszło[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście przed wyjściem spięcie z moim bo czemu nie proponowalam jak był weekend a dzisiaj to mu się nie chce, a zresztą ja będę 15 min z nią to się nie opłaca itp. Powiedziałam ze wole 15 min niż tak jak on nawet minuty... (w weekend co 2 dzień były burze i było mokro ale co tam) w dupie sama ja nauczę jeździć nawet z brzuchem jak arbuz. ..
Ale chciałabym żeby było czasami jak w jakimś filmie a nie ciągle teksty ze on nie umie się np. Bawić bo go to nie jara... no kurna. .. ja tez nie umiałam i można piedyknac "bawiac" się w jakieś debilizmy lalkami ale na tym chyba właśnie polega rodzicielstwo... żeby pół dnia naśladować odgłos jaki wydaje krowa kaczka czy inny pies tylko po to żeby dzieciak miał fun. ..
Ech wygadalam się hehe chyba pierwszy raz...
i w sumie już mi wcześniej przeszło[emoji14]
Mamakulka
No po prostu chyba ma taki charakter ze jest facet powsciagliwy mój też raczej nie daje rady się przełamać ale próbuje powoli i jak jakieś dzieci są to coraz śmielej podchodzi
Życiowa
Kulcia tylko ze on ją wychowuje od 2 lat tak na codzień bo spotykaliśmy się wcześniej np i znał małą i weekendy spedzalismy tez razem
O! Np na basenie super się z nią baw w wodzie heh ale sam lubi [emoji14]
O! Np na basenie super się z nią baw w wodzie heh ale sam lubi [emoji14]
reklama
Życiowa
AniaH moje słoneczko zostań z nami :*
Może tak odpuscisz jak się Kasi udało :*
Może tak odpuscisz jak się Kasi udało :*