reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki, no wlasnie. Dobrze to czy nie, z ta propozycja???
Dzieki za komplemencior ;-)

Zrobilam wrozbe z obraczki... Dwoch chlopcow :-)

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Ania, bo ja niecierpliwa jestem ;-) zostajemy w naszym buszu do niedzieli, a potem testowanko :-)

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012
Czekamy na Ciebie Kruszynko, wiec przybywaj !
Ania suwaczki rozne sa na stronie babyboom, na dole jest odnosnik.

oar8gox114xxmi3b.png

Anna- morzesz wszystko z komórki , jak zrobisz suwaczek na stronie internetowej to kopiujesz ten link odrazu ci sie wyświetlają i wklejasz na aplikacji w sygnaturze . Ja wszystko kochana na komórce robię , zero kompa od roku . :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Ale w tych suwaczkach nie leci dalej tylko w tym.samym.miejscu jest .

Ania to teraz stringi na dupe i paraduj po domu :D co się będziesz hehe ja tak robię po kłótni[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry