reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chociaż patrząc tak i tak to Filip powinien być dziewczynka :) a teraz jesli patrzeć na skonczone 29 to sie nie zgadza, a jesli na rocznikowo to wychodzi dziewczynka :)

reklama
AniaaaH obraczka pokazje ile dzieci będziesz miec :) moja siostra robił sobie z mojej obrączki i w ogóle jej sie z miejsca nie ruszyła. Ale to może dlatego ze nie jej obraczka.
Moja mama robi tak ze wiesza na nitce obrączkę i jesli zaczyna robić okregi to dziewczynka a jesli jak wahadlo to chłopiec. O czekasz tak długo aż się zatrzyma :)

Gdzies tez czytalam, ze to powinna byc wlasna obraczka.
Moze mi sie nie sprawdzilo, bo to mamy byla... Mojej kolezance tez sie nie krecila, ale od lat nie mialam z nia kontaktu, wiec nie wiem czy ma dzieci czy nie

oar8gox114xxmi3b.png

Wiecie co? Nigdy nie było mi tak przykro jak teraz. Nigdy... Zamknęłam się w pokoju i ryczę. M.nie chcę widzieć nawet.... Niech sobie idzie ode mnie i da mi spokój.. :(
Wkurzył się o coś w pracy i na mnie się wyżywa.. ! Ale jeśli tak powiedział w nerwach, to znaczy, że tak myśli..
Mówiłam mu, że chcę już szybciej dostać ten okres albo wiedzieć, czy jestem w upragnionej ciąży czy nie. A ten nagle wyskoczył z mordą i swoją przemową, że - pisząc łagodniej i spokojniej - w skrócie: lepiej, żebym w ciąży nie była, bo się spasłam, że jestem za gruba, i że mam się wziąć za siebie, a nie za dziecko. Że w ciąży i po ciąży będzie jeszcze gorzej, i że pierwszy raz ma nadzieję, że ten cykl jest nietrafiony, i żebym się najpierw porządnie odchudziła, a potem "sobie zachodziła". Że nic nie mówił, bo myślał, że sama się za siebie wezmę, ale on nie widzi chęci zmiany. I że nic dziwnego, że nam nie wychodzi.

To było gorsze jak policzek. Nigdy mi tak nie powiedział... Zawsze mówił, że kocha, taką właśnie, jaka jestem. Owszem, przytyłam 30 kg od czasu naszego poznania, ale jak ja marudziłam, że przytyłam, to on tylko pieszczotliwie szczypał mnie za sadełko, ale nigdy, przenigdy tak mnie nie zranił. To co ja napisałam to lżejsza wersja jego słów. Boli, strasznie boli..

Ale cham. Ja spasla jestem i jakoś w xiazy nic mi się nie dzieje i się nie roztylam. Zresztą jak mógł Ci tak powiedzieć? Kochana nie przejmuj się bo on jeszcze pożałuje. Na pewno go zezra wyrzuty sumienia! No co za burak. Wiem jak to boli takie słowa. Kiedyś mąż mi powiedział , że " a bo Damian się za siebie wziął a Ty narzekasz" mnie to zabolało a co dopiero coś mocniejszego. Jestem z Tobą i przytulam. A Igi kopie i i wygraza w stronę EM mała piastka.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu, kochana. Faceci to dupki, tylko sie kryja jak moga. Ja od mojego tez ze 3 razy po pprodzie uslyszalam, ze moglabym cos z brzuchem zrobic, bo jest aseksualny itp. To bylo jak policzek, straszne !!!! Moj sie teraz wypiera tego, ze tak mowil. Ja juz czasem nawet nie staram sie rozumiec glupich akcji jakich doswiadczam... Wiem, ze M. mnie kocha, ale to facet. Nie ma nawet polowy empatii ktora ja mam.
Jeszcze Cie bedzie przepraszal za swoje slowa....

oar8gox114xxmi3b.png

mój ciągle mi mówi ze jestem grubcio itp. i niejednokrotnie mówił żebym ćwiczyć znowu zaczęła bo kiedyś uwielbiałam ale mi się nie chce... ale nigdy mnie nie obrażał z powodu przytycia mojego... teraz się cieszy jak wariat z brzucha. no i uwielbia mój wielki tylek. .. .jednak podejrzewam ze po ciąży będę musiała ostro popracować nad sobą. dlatego tez pilnuje wagi jak umiem... a i tak kg przyspieszają :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa Ty cholero weź siedź cicho bo jak Cię widziałam to jesteś patyczak :*

Chłopy to za grosz taktu nie mają. Dla mnie to nie pojęte . Jak tak można...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry