reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No oni nie mysla, tylko mowia.... Kurde, mogl to zdecydowanie delikatniej zrobic.... Albo alarmowac wczesniej, ze cos nie tak

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Dziękuję Wam za wsparcie dziewczyny... ;****

Wiem, że będzie chciał wrócić do łask, i będzie przepraszał, znam go, zawsze jak powie parę słów za dużo, to potem bije się w piersi. Jest nerwus, nawet straszny nerwus, ale naprawdę mnie to zabolało, i to bardzo.. Dlatego łatwo nie będzie. Czekam jak na wyrok na okres, dalszych starań oficjalnie mówię - nie będzie. Sama sobie nie będę "zachodzić", jak to eM ujął, żeby potem mi powiedział nie wiadomo co znów w nerwach, i to w ciąży. Pierdolę. Niech mnie nie dotyka. Już sobie dawno planowąłam odchudzanie dla samej siebie. Niech nie mysli, że to zrobie dla niego, o nie nie nie! Więc łapy precz, jak mi przejdzie na niego złość i smutek za jego słowa to będę się zabezpieczać. Ale i tak zagwarantował sobie dłuuuuuugi celibat.
Już ja udowodnię sobie i jemu też, że potrafię. Ale jeszcze mu to wypomnę, oj wypomnę! Trudno, będę chamska, ale mu wypomnę.
A póki co jak mu nie pasuje niech pakuje swoje gatki i jedzie sobie w cholere. Tak by było najlepiej.

Swoją drogą to szybko zmienia zdanie. Jeszcze dwa tygodnie temu, w moje urodziny, i to dni płodne, i 13 w piątek się śmiał, że to na pewno jest odpowiedni dzień na zachodzenie, wcale nie pechowy. Przed dwa tygodnie trzydzieści kilo nie przytyłam. A teraz nagle mu nie pasuje? No śmiech na sali!

Olu ja wpadłam na forum bo mój jak słyszał temat ciąża to się wkurzał, że nic innego nie słyszy. Teraz to w sumie nie chce mi się na ten temat gadać.

Kulka pokaż koniecznie jak skończysz szyć!!

India ale Ty zgrabna babka jesteś :*

KasiaMarysia co jest??????!!

Życiowa fajnie że jesteś po wizycie i że z bobaskiem wszystko ok :) wygodnicki dupkę wypina :p

Viola gratuluje córci :)

Aniu podłe to co Ci M powiedział :/ nie smutaj :** mój też mi czasem mówi że przytyłam od kiedy się poznaliśmy, i w sumie to prawda ponad 10kg ale co tam i tak wiem że mnie kocha zawsze mi tak mówi jak podjadam późno.

Ja dzisiaj jestem rozstrojona bo w pracy kierowniczka chce zainwestować w 1 osobę z kasjerów, na zastępce kierownika i wybrała mnie....

ja pisalam, ze jade na nasza wies :-D 2 godzinki i jestesmy :-) z jednej strony las, z drugiej jeziorko, taki pozytywny klimacik :-)

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012
Czekamy na Ciebie Kruszynko, wiec przybywaj !

Czarnulka - grzeczny to średnio [emoji12] ale jest drugi najlepszy w klasie mały kujon łobuz :-) <br />Co do luteiny to nigdy nie brałam ale temperaturę podwyższona , sluz i pałace piersi to był każdy moj objaw ciazy :-) <br /><br /><br />Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom <br />
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
moj Przemo dokladnie to samo :-F

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012

A propos tycia, przez ponad 10 lat malzenstwa i dwie ciaze przytylam 18 kg :-( :-( :-( w sierpniu zeszlego roku wzielam sie za siebie - dieta mż i duuuuuuzo tuchu. Efektem jest zrzucone ponad 19 kg i rozmiar 38 :-) wage utrzymuje od stycznia
KasiaMarysia, co sie stalo?

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012

Wiki, i cooo? Chcialas oddejsc z lrracy a tu taka propozycja! Co myslisz, pojdziesz na zastepce? Hohoho!

Aniulka, o Twojej wsi to wieeem wlasnie, ze jedziecie , pamietalam, ze pissalas, juz naawrt doczekac sie nie moglaas;D ale cos mi sie urabalo ze Magda tez jedziie na wies. No dziwne xD

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania, bo ja niecierpliwa jestem ;-) zostajemy w naszym buszu do niedzieli, a potem testowanko :-)

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012

Do góry