reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No oni nie mysla, tylko mowia.... Kurde, mogl to zdecydowanie delikatniej zrobic.... Albo alarmowac wczesniej, ze cos nie tak

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Dziękuję Wam za wsparcie dziewczyny... ;****

Wiem, że będzie chciał wrócić do łask, i będzie przepraszał, znam go, zawsze jak powie parę słów za dużo, to potem bije się w piersi. Jest nerwus, nawet straszny nerwus, ale naprawdę mnie to zabolało, i to bardzo.. Dlatego łatwo nie będzie. Czekam jak na wyrok na okres, dalszych starań oficjalnie mówię - nie będzie. Sama sobie nie będę "zachodzić", jak to eM ujął, żeby potem mi powiedział nie wiadomo co znów w nerwach, i to w ciąży. Pierdolę. Niech mnie nie dotyka. Już sobie dawno planowąłam odchudzanie dla samej siebie. Niech nie mysli, że to zrobie dla niego, o nie nie nie! Więc łapy precz, jak mi przejdzie na niego złość i smutek za jego słowa to będę się zabezpieczać. Ale i tak zagwarantował sobie dłuuuuuugi celibat.
Już ja udowodnię sobie i jemu też, że potrafię. Ale jeszcze mu to wypomnę, oj wypomnę! Trudno, będę chamska, ale mu wypomnę.
A póki co jak mu nie pasuje niech pakuje swoje gatki i jedzie sobie w cholere. Tak by było najlepiej.

Swoją drogą to szybko zmienia zdanie. Jeszcze dwa tygodnie temu, w moje urodziny, i to dni płodne, i 13 w piątek się śmiał, że to na pewno jest odpowiedni dzień na zachodzenie, wcale nie pechowy. Przed dwa tygodnie trzydzieści kilo nie przytyłam. A teraz nagle mu nie pasuje? No śmiech na sali!

Olu ja wpadłam na forum bo mój jak słyszał temat ciąża to się wkurzał, że nic innego nie słyszy. Teraz to w sumie nie chce mi się na ten temat gadać.

Kulka pokaż koniecznie jak skończysz szyć!!

India ale Ty zgrabna babka jesteś :*

KasiaMarysia co jest??????!!

Życiowa fajnie że jesteś po wizycie i że z bobaskiem wszystko ok :) wygodnicki dupkę wypina :p

Viola gratuluje córci :)

Aniu podłe to co Ci M powiedział :/ nie smutaj :** mój też mi czasem mówi że przytyłam od kiedy się poznaliśmy, i w sumie to prawda ponad 10kg ale co tam i tak wiem że mnie kocha zawsze mi tak mówi jak podjadam późno.

Ja dzisiaj jestem rozstrojona bo w pracy kierowniczka chce zainwestować w 1 osobę z kasjerów, na zastępce kierownika i wybrała mnie....

ja pisalam, ze jade na nasza wies :-D 2 godzinki i jestesmy :-) z jednej strony las, z drugiej jeziorko, taki pozytywny klimacik :-)

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012
Czekamy na Ciebie Kruszynko, wiec przybywaj !

Czarnulka - grzeczny to średnio [emoji12] ale jest drugi najlepszy w klasie mały kujon łobuz :-) <br />Co do luteiny to nigdy nie brałam ale temperaturę podwyższona , sluz i pałace piersi to był każdy moj objaw ciazy :-) <br /><br /><br />Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom <br />
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
moj Przemo dokladnie to samo :-F

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012

A propos tycia, przez ponad 10 lat malzenstwa i dwie ciaze przytylam 18 kg :-( :-( :-( w sierpniu zeszlego roku wzielam sie za siebie - dieta mż i duuuuuuzo tuchu. Efektem jest zrzucone ponad 19 kg i rozmiar 38 :-) wage utrzymuje od stycznia
KasiaMarysia, co sie stalo?

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012

Wiki, i cooo? Chcialas oddejsc z lrracy a tu taka propozycja! Co myslisz, pojdziesz na zastepce? Hohoho!

Aniulka, o Twojej wsi to wieeem wlasnie, ze jedziecie , pamietalam, ze pissalas, juz naawrt doczekac sie nie moglaas;D ale cos mi sie urabalo ze Magda tez jedziie na wies. No dziwne xD

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania, bo ja niecierpliwa jestem ;-) zostajemy w naszym buszu do niedzieli, a potem testowanko :-)

Pierwszy Skarb16-09-2006
Drugi Skarb 02-07-2012

Do góry