reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, super, ze Tymcio zdrowy :-) i rosnie!!!! I tak niedlugo kolejne USG :-)
Viola, czekam i kciuki zaciskam :-)
Mandelka, ja tez ciapa. Jak to Abelard Giza mowi - miekka pipa :-]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniu, Tobie też miłego weekenduuuu! Bo nie powiedziałam ;**

Madziu-Mandelko - aaaaaa nie wspominałaś, że na wieść? Nie wiedziałam ;D Może i coś mam z wróżki hahaha xD

No i jestem :) wiec wychodzi na 90% ze będziemy miec parkę - córunia jak sie patrzy :) ale jeszcze będzie potwierdzać.
Po za tym wszystko Oki, serduszko pięknie bilo, mierzyla kość karkową i tez w normie :)
Moj jak mu powiedziałam że dziewczynka to mówi "a czemu nie chłopiec?" :D on liczył na drugiego synusia :)

No i jestem :) wiec wychodzi na 90% ze będziemy miec parkę - córunia jak sie patrzy :) ale jeszcze będzie potwierdzać.
Po za tym wszystko Oki, serduszko pięknie bilo, mierzyla kość karkową i tez w normie :)
Moj jak mu powiedziałam że dziewczynka to mówi "a czemu nie chłopiec?" :D on liczył na drugiego synusia :)
Ulala :-)
Czyli jak we wróżbie???? :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski ;(

Kiepski dzień dziś mam. Wybaczcie ze Wam nie odpisze. Gratuluję Życiowej wizyty, bo bobo najważniejsze.

KASIUMARYSIU , co jest?!

Violcia, superancko <3 Całusy dla Was ogromniaste! Parka, wow , super!

Ulala :-)
Czyli jak we wróżbie???? :-)
Jak to się wróży z tą obrączką? Też chcęęęęę! A są jakieś wróżby, które powiedza, że w ogóle nie będzie dzieci? :(

A z chińskiego co Ci wychodzi?

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Ania, teoretycznie ta z obraczka moze nic nie pokazac. W necie sa rozne sposoby.
Ja od mamy znam taki, ze wieszasz zlota obraczke na nitce lub lancuszku. Najpierw z dloni robisz literke C, ale nadgarstek.w dol kierujesz. Taka niby studnie robisz. I wtedy trzy razy zanurzasz i wylawiasz nitke z obraczka, otwoerasz dlon i zawiesz nad nia obraczke i patrzysz czy sie buja wahadlowo czy okregi. Okregi na dziewczynke. I niby tak do sktuktu powtarzasz az nie bedzie sie ruszala.... Znam duzo przypadkow gdzie sie sprawdzalo, ale nie u mnie[emoji14]

oar8gox114xxmi3b.png

Do góry