reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A ja wam powiem że nie wiem co bedzie że staraniami w tym cyklu , od świat dziwnie się czuję ,nie dość że byłam chora i dalej mam kaszel to jeszcze czuje się jakbym miała permanentnego kaca , cały czas mi niedobrze , nie mam za bardzo apetytu (niby czuje głód ale jakoś jeść nie mogę ) kręci mi się w głowie a mój okres oszalał bo zawsze miałam 3-4 dni później 5 dzień to już takie brudzenie , a teraz miałam przez 2 dni brązowy śluz , później przez 7 dni normalnie krew i w 8 dniu dalej różowy śluz ,na szczęście dzisiaj już nic nie ma . Brzuch wgl mnie nie bolał jak przy okresie także nie wiem ,zaczął się dziwnie ten cykl . W środę idę do gina to zobaczymy jak to wygląda , jak jak dalej bedzie mi tak niedobrze to muszę iść do rodzinnego bo może mi coś dolega ... Jutro chyba kupię w aptece test na helikobakter bo to nie jest normalne

reklama
A jeszcze śpię teraz jak było wolne do 9-10 a i tak dalej jestem śpiąca i wystarczy że się położę i zaraz zasypiam . Gdyby nie to długie krwawienie to pomyslalabym że jestem w ciąży , ale nie ma takiej opcji

A ja wam powiem że nie wiem co bedzie że staraniami w tym cyklu , od świat dziwnie się czuję ,nie dość że byłam chora i dalej mam kaszel to jeszcze czuje się jakbym miała permanentnego kaca , cały czas mi niedobrze , nie mam za bardzo apetytu (niby czuje głód ale jakoś jeść nie mogę ) kręci mi się w głowie a mój okres oszalał bo zawsze miałam 3-4 dni później 5 dzień to już takie brudzenie , a teraz miałam przez 2 dni brązowy śluz , później przez 7 dni normalnie krew i w 8 dniu dalej różowy śluz ,na szczęście dzisiaj już nic nie ma . Brzuch wgl mnie nie bolał jak przy okresie także nie wiem ,zaczął się dziwnie ten cykl . W środę idę do gina to zobaczymy jak to wygląda , jak jak dalej bedzie mi tak niedobrze to muszę iść do rodzinnego bo może mi coś dolega ... Jutro chyba kupię w aptece test na helikobakter bo to nie jest normalne
Koniecznie zrób test na helicobacter!

A jeszcze śpię teraz jak było wolne do 9-10 a i tak dalej jestem śpiąca i wystarczy że się położę i zaraz zasypiam . Gdyby nie to długie krwawienie to pomyslalabym że jestem w ciąży , ale nie ma takiej opcji
I może dodatkowo morfologia, żelazo, ferrytyna, tsh? Może coś w krwi się podziało niedobrego?

ja to samo 🤣 chciałam wymarzony ślub, żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłam.
No i ja osobiście uważam, że wesele to impreza młodych i młodzi mają się świetnie bawić!

Teraz jestem po rozwodzie, walczę kilka lat z niepłodnością to wiadomo ślub z brzuchem to byłoby spełnienie marzeń ale wtedy, mając 20 parę lat to chciałam żeby było wszystko idealnie 😅
Widzę że mamy podobne przeżycia ☺️

To w ten weekend mam to samo. Byłam po świętach przeziębiona i nie doszłam w pełni do siebie. Wczoraj wstałam o 9, wypiłam kawę i poszłam dalej spać. Do tego brak apetytu i mdłości. Prawie cały dzień spałam i całą noc. Organizm tego potrzebował. Dziś jest już lepiej.
Też odpocznij ile się da i na badania koniecznie, jeśli nadal ten stan będzie się utrzymywał.
Zdrówka 🍀

reklama
I może dodatkowo morfologia, żelazo, ferrytyna, tsh? Może coś w krwi się podziało niedobrego?
w październiku robiłam badania i wszystko było okej . Nie wiem czy to od tego przeziębienia , jak w tym tygodniu nie będzie normlanie to pójdę do rodzinnego żeby mi jakieś badania zleciła i zrobię sobie ten test z apteki

Do góry