reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India, dokladnie tak jak piszesz, te ktore byly lub sa w ciazy, licza tygodnie.
Dzien dobry wszystkim :-) u mnie z rana z lekka kiepsko, rozwolnienie i bol plecow (???) oby do 12, a potem do p-la na dzien mamy :-) i kolejny dzien blizej do testowanka

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najgorsze Ania to czekanie. Zeswirowac mozna w miedzyczasie ;-)

oar8gox14frkl5vh.png

hej :) zbieram się z małą do przedszkola... za oknem świeci słońce a w radiu podali ze maja być burze i gradobicia dziś u nas... ciekawe bo nic się nie zapowiada... ach ta bliskość gór :)

laski jakie witaminy bierzecie teraz? bo mi się moje kończą a mają taki okropny kształt ze ciężko mi się je łyka. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha, ja pewnie juz zeswirowalam :p moj M tez, bo co chwila pyta, kiedy testujemy ;-) jednak staram sie czekac na spokojnie, co ma byc to bedzie, niczego nie zmienie ani nie przyspiesze ...

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije od początku ciazy komplet witamin dla kobiet w ciazy , pierwszy trymestr i teraz drugi trochę taka mała różnica ale ta sama marka . U mnie sie to nazywa "ginefam "
U mnie dziś słonko i 26•
Ginekologa mam o 15h
Aha i taka ciekawostka jak któraś nie oglądała wiadomości u nas we Francji strajkują stacje benzynowe , wczoraj wszyscy zatankowali do pełna i koniec wszystko zamknięte , były takie kolejki ze hej , ja mam poł baku No zobaczymy co dalej , pewnie jutro juz wróci do normy wszystko a jak nie to wszyscy z buta albo na rowerku hahaha [emoji85][emoji3][emoji1376][emoji23][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Macie rację ze kobiety które byly w ciąży to pytają o tygodnie :)
Zyciowa ja biorę folik mama 2 i 3 trymestr. Fajny maja kształt, takie Male owalne.
U nas tez piekne słońce a ja znów na popołudnie do pracy. Jutro na wizytę :D
Ide myc włoski

Ja biore dopple herz mama. Sa podluzne. Ale ja nigdy nie miala problemu z polykaniem proszkow :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Hej dziewczęta jak tam sie czują nasze Mamuśki i Staraczki kochane?;)
U mnie piekna pogoda i dzis jade na zakupy do miasta i musze kupic cos na siebie bo nie mam w czym chodzic dupa tak urosla ze spodenek przez uda nie przeciagne. ;p
Moze to troszke za wczesnie ale jesli znajde cos dla małego to zakupie ,tylko u mnie nie ma zbytnio takich sklepow dla dzieci a jak sa to rozmiary od 68 dopiero.
Ale jest pepco hehe moze tam cos znajde ;)
Olcia udanej wizyty Ci zycze i oszczedzaj paliwko hehe ;p
Aa jesli chodzi o witaminy to biore przez cala ciaze pregna plus i gin mowi ze nic wiecej nie trzeba a sa malutenkie i latwo sie je polyka;)
Buziaczki ode mnie i Filipka;*

v5qj22e0cvqcesic.png

ja mam mama dha ale są duże i ni to podłużne ni okrągłe. .. nie podchodzą mi. jutro mam wizytę to zapytam na jakie zmienić mogę.
w ogóle tak mi wywalilo żyły na nogach ze szok... wydają się być sine normalnie...

viola na którą masz wizytę? ja na 14 :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry