reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna hej pamiętam ;) oby 2.06 był szczęśliwy i jak zrobisz test to niech będą die kreseczki. A jak się czujesz? Może masz jakieś dolegliwości?

Kasiu ja mam takie nastroje. Wiem co czujesz ale ja raz mojemu dałam w twarz i do tej pory mam do siebie żal. A było to 5 lat temu. Mimo że on zawinił to nie wybacz sobie tego. Hormony są szalone w ciazy :) niestety Twój się musi przygotować na to, że kolejne miesiące będą takie.

Ja uszylam komplet na zamówienie i teraz odpoczywam.

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Anna długo milczalas :)
następny cykl przed tobą :) głową do góry ;)

viola a z tą obrączka to ze się kręci albo jak wahadło buja?

Kasia kurde facet potrzebuje bliskość a ty jesteś drazliwa teraz bardziej. powinien być nastawiony na twoje potrzeby bardziej teraz...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka, Zyciowa dzieki za pamiec ;-) milczalam, bo @ mnie w konia robila i sie spoznila. potem musialam przemyslec, potem Komunia, itpit d ;-) ale sciagnelam forum na tel i postaram sie czesciej pisac. Jak sue czuje? bola mnie piersi, mam wrazenie ze urosly i brzuch pobolewa jak na @ ale do testowania jeszcze minimum 7-8 dni

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mam ogromną nadzieję, że strzeliliscie w dyche! . Dziewczęta odpuscily niektóre i się nie odzywają. Ty w tabelce widniejesz jako staraczka która milczy hehe

Ale by było fajnie jakby dobra passa wróciła! Paraplu nas w tym miesiącu jak na razie tylko rozradowala testem :)

Musisz być cierpliwa żeby się nie rozczarować kochana :) ale byłoby cudnie :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Ej kurde ale zaduch u mnie na wsi się zrobił.

Leżę na wyrku i oglądam stary serial którego dawno nie oglądałam i się ciesze hehe :D

p19udqk3i1x6xig4.png

No to mam ogromną nadzieję, że strzeliliscie w dyche! . Dziewczęta odpuscily niektóre i się nie odzywają. Ty w tabelce widniejesz jako staraczka która milczy hehe

Ale by było fajnie jakby dobra passa wróciła! Paraplu nas w tym miesiącu jak na razie tylko rozradowala testem :)

Musisz być cierpliwa żeby się nie rozczarować kochana :) ale byłoby cudnie :)

p19udqk3i1x6xig4.png
Na to licze, i obiecuje poprawic frekwencje postow [emoji8] a tak wogole jakas wzdeta jestem [emoji12]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry