reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
KulCia - ja tez bym brała mieszkanie ! Przynajmniej własne ! To jest bezcenne byc na swoim .. A w innych zawsze cos sie znajdzie co ci nie bedzie pasować to za daleko to za drogo to ciemno to mało pokoi , skądś to znam ostatnio jak liczyłam to sie 15 razy w życiu przeprowadzałam licząc od mojego urodzenia :-) chyba nikt mnie nie pobije [emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Moj maz dzisiaj walnal mi tekstem.... Wracalam.z Radkiem z przedszkola i zadzwonil i pyta jak humor. Mowie, ze narazie nie mam, bo mi ciezko, goraco, taszcze trzy kurtki i pelny plecak. Zreszta bez energii totalnie bylam, a on na to : trzeba było nie zachodzić w ciąże.
No żesz!!!!!! Faceci sa czasami dupkami, z natury
No żesz!!!!!! Faceci sa czasami dupkami, z natury
Aniaa_H
Apropos przeprowadzek, to ja znow ani razu nigdzie sie nie wyprowadzalam raz tylko mieszkalam dwa i pol miesiaca w Anglii, a takto na tych samych smieciach. Odkad mieszkamy razem z M.zroobilismy sobie gore i oddzielne wejscie u moich rodzicow w domu, i tak sobie zyjemy. Moja mamuska dobra kobita, ale wkurwiajaca tez, bardzo lubi sie wtracac we wszystko, wiec chcemy ostatecznie swoj domeek posstawic, no ale do tego trzeba duzo wiecej oszczednosci niz dzielenie rachunkow na pol. Dlatego jakk juz mowilam klaruje sie wyjazd za granice!
India, lo kurde. Mam nadzieje, ze too bylo w formie "zartu". Ale mowilas, ze z meezem mieliscie lekka batalie na temat decyzji o drugim dziecku, wiec moze stad ten komentarz.
KaasiuMarysiu, skad Ci sie biora takie mysli o opetaniu? Jak tooo?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
India, lo kurde. Mam nadzieje, ze too bylo w formie "zartu". Ale mowilas, ze z meezem mieliscie lekka batalie na temat decyzji o drugim dziecku, wiec moze stad ten komentarz.
KaasiuMarysiu, skad Ci sie biora takie mysli o opetaniu? Jak tooo?
India9
Ja mam troche jak Marysia, maz sie smieje, ze czasami w nocy zapalam wszystkie swiatla w przedpokoju jak ide do Radka, a daleko nie mam. Mam bujna wyobraznie, ogladam duzo horrorow, czytam horrory, wierze w opetania i czasami jak sobie cos zaczynam wyobrazac to cala wydygana chodze. Pomoglo mi towarzystwo kotow, bo kazdy dzwiek w nocy moglam zwalac na nie. No, ale kotow juz nie ma.... Ostatnio mniej schizuje, ale to do kolejnego filmu o opetaniach ;-)
Mamakulka
Dziękuję dziewczyny za rady. Mogę Wam wysłać na priv foty tego mieszkania to wtedy łatwiej Wam będzie ocenić.
Ja się obudziłam trochę rozklejona bo o 3.40 mały szalal i nie mogłam spać. Zaraz wstanę na śniadanko później kąpiel i do lekarza
Miłego nią kochane :*
Ja się obudziłam trochę rozklejona bo o 3.40 mały szalal i nie mogłam spać. Zaraz wstanę na śniadanko później kąpiel i do lekarza
Miłego nią kochane :*
Aniaa_H
Olcia, masz te wyniki co wczoraj robilas? Wszyystko wporzadeczku?
India, ja tez tak mam, ze sie boje jak cos obejrze. Dlatego nie ogladam bo potem jak M nie ma to panikuje, telewizor nastawiam do spania i w ogolee. A M lubi oglladac takie filmy na cipolsat typu "moj nawiedzony dom", i w ogole wszeeelakie horrory. Z ciekawosci tez zerkam a pozzniej sie boje.
A jakie wiec polecasz Anetko ?
Kseniu, ja poprosze te zdjecia, chetnie obejrze to mieszkanie, zawsze to w ogole inaczej zoobaczyc niz tak na opowiadanie sobie wyobrazac. Wiadiomo, ze to Wasza decyzja, ale zawsze mozzemy wtracic swoje trzy grosze, co nie? :d
Dzis wizyta, spokojna jestes, prawdaa? Maz tez zobaczy sobie Igiego. Pieeekny dzien sie Wam szykuje
India, ja tez tak mam, ze sie boje jak cos obejrze. Dlatego nie ogladam bo potem jak M nie ma to panikuje, telewizor nastawiam do spania i w ogolee. A M lubi oglladac takie filmy na cipolsat typu "moj nawiedzony dom", i w ogole wszeeelakie horrory. Z ciekawosci tez zerkam a pozzniej sie boje.
A jakie wiec polecasz Anetko ?
Kseniu, ja poprosze te zdjecia, chetnie obejrze to mieszkanie, zawsze to w ogole inaczej zoobaczyc niz tak na opowiadanie sobie wyobrazac. Wiadiomo, ze to Wasza decyzja, ale zawsze mozzemy wtracic swoje trzy grosze, co nie? :d
Dzis wizyta, spokojna jestes, prawdaa? Maz tez zobaczy sobie Igiego. Pieeekny dzien sie Wam szykuje
reklama
OlaMagda09
Czesc dziewczynki :-)
Aniah- nie mam jeszcze pewnie temu ze duzo tego było dziś pewnie bedą , czekam na smsa i sprawdzę na stronie ...
KulCia ale ci dobrze tak sobie wstawać o 10h . Zazdroszczę ! Ja to codziennie o 7h nawet nie pracując .
małego do szkoły zawiozłam na 8h15 potem pojechałam do garażu zostawić auto do naprawy wróciłam do domu na nogach .. Ogarnę dom i szwagierka po mnie przyjedzie skoczymy do sklepu i do niej na ogródek ! Mamy dziś 27• pierwsza taka temperatura w tym roku , a potem o 17h musi mnie zawieść po auto odebrać ..potem po małego o 18h na świetlice i taki dzien , codziennie cos .
Miłego dnia dziewuszki [emoji224][emoji267][emoji175][emoji41][emoji8][emoji295]️[emoji147][emoji126][emoji907][emoji160][emoji509][emoji1360][emoji267]
Aniah- nie mam jeszcze pewnie temu ze duzo tego było dziś pewnie bedą , czekam na smsa i sprawdzę na stronie ...
KulCia ale ci dobrze tak sobie wstawać o 10h . Zazdroszczę ! Ja to codziennie o 7h nawet nie pracując .
małego do szkoły zawiozłam na 8h15 potem pojechałam do garażu zostawić auto do naprawy wróciłam do domu na nogach .. Ogarnę dom i szwagierka po mnie przyjedzie skoczymy do sklepu i do niej na ogródek ! Mamy dziś 27• pierwsza taka temperatura w tym roku , a potem o 17h musi mnie zawieść po auto odebrać ..potem po małego o 18h na świetlice i taki dzien , codziennie cos .
Miłego dnia dziewuszki [emoji224][emoji267][emoji175][emoji41][emoji8][emoji295]️[emoji147][emoji126][emoji907][emoji160][emoji509][emoji1360][emoji267]