reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Paraplu, przygotowana :-)
Fajnie wszystko opisalas ;-)

oar8gox14frkl5vh.png

Skrzywienie zawodowe :p

Fizjoterapeutka jestem :)

Co prawda nie pracuje w zawodzie teraz ale to nie przeszkadza mi byc skrzywiona pod tym wzgledem :D

Dlatego pamietajcie PROFILAKTYKA !!!!!!!!!!!!!!
:D

reklama
A tak swoja droga to taaaaaaaaka spiaca jestem od 2 dni, ze masakra.

Spalam 9 godzin w nocy, po 15 wrocilam i usnelam na kanapie, wastalam 20 min temu.

Masakyra :O

A w domu nic nie zrobione.

Ojejuniuuu, dziekuje za taki doklaadny opis!
Wyniki na pewno zroobie, bo czeka mnie standardowe badaanko tarczycowe, wiec zaden problem wiecej krwi upuscic ;)

Wspolczuje z migrenami. Jesli to wyglada tak jaak mowisz, ze nie ruszasz sie z lozka, i jesli przypominaja one te bole, ktorre teraz codziennie odczuwam, to - o moj Boze, naprawde bardzoo wspolczuje..! Jak tak moznaa funkcjonowac?

Bardzo mi sie przydadza te cwiczenia. Rzeczywiscie przy laptopie spedzam dlugie godziny, odchodzac tylko po kawe/siku/kupe, a i cisnienie moje do wysokich nie nalezy - jakos 100/65, max.110/70. A no i ramiona mnie bola teraz nawet jakbym miala zakwasy, wiec cwiczenia rozluzniajace co jakis czas przydadza sie jak najbardziej!

Indiaa, Paraplu, dziekuje za troske ;**
Jednak widac zawodostwo fizjoterapuetyczne ;d profilaktyka. Racja!

Niech Ci spiacy czas dobrze wrozy! Oj dooobrze!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojejuniuuu, dziekuje za taki doklaadny opis!
Wyniki na pewno zroobie, bo czeka mnie standardowe badaanko tarczycowe, wiec zaden problem wiecej krwi upuscic ;)

Wspolczuje z migrenami. Jesli to wyglada tak jaak mowisz, ze nie ruszasz sie z lozka, i jesli przypominaja one te bole, ktorre teraz codziennie odczuwam, to - o moj Boze, naprawde bardzoo wspolczuje..! Jak tak moznaa funkcjonowac?

Bardzo mi sie przydadza te cwiczenia. Rzeczywiscie przy laptopie spedzam dlugie godziny, odchodzac tylko po kawe/siku/kupe, a i cisnienie moje do wysokich nie nalezy - jakos 100/65, max.110/70. A no i ramiona mnie bola teraz nawet jakbym miala zakwasy, wiec cwiczenia rozluzniajace co jakis czas przydadza sie jak najbardziej!

Indiaa, Paraplu, dziekuje za troske ;**
Jednak widac zawodostwo fizjoterapuetyczne ;d profilaktyka. Racja!

Niech Ci spiacy czas dobrze wrozy! Oj dooobrze!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma za co :)
Uwielbiam dzielic sie wiedza :) i dla mnie to czysta frajda cos komus pomoc :)

Z tymi migrenami to jest tak, ze jak nie boli glowa to wszystko ok :D ale jak przyjdzie to cholerstwo to na prawde mam dzien wyjety z zycia. Nie jestem w stanie nic zrobic. Na szczescie mam taka prace, ze w kazdej chwili moge zrobic sobie wolne na 1-2 dni.
Leze i spie wtedy z korkami w uszach i taka opaska na oczy bo najmniejsze dzwieki i sieatlo poteguje bol.
Ogolnie nie polecam :D

reklama
Do góry