reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

OlaMagda źle zinterpretowalas to o co mi chodzi. nie mówiłam o wypadkach śmiertelnych tylko o wstrząsa podczas jazdy na rowerze.
ale jak napisałam każday ma swój rozum i w razie czego sam ponosi konsekwencje wyborów.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wiem :-) ja to bym wczoraj np spadła ze schodów hahah
Wiem kochana ze każdy robi co chce , w aucie dopiero telepie jak nie glatki asfalt

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie z ta jazda na rowerze to troche tak jak z jedzeniem serow plesniowych. Jest ryzyko, ale setki to robia i nic sie nie dzieje.

Ja czuje ruchy po srodku i nisko dosyc. Zastanawiam sie czy za nisko lozyska nie mam.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India a masz przodujace czy na tylnej ścianie?
mi moja mówiła ze jest na tylnej ale bardzo nisko...a tydzień później na genetycznym lekarz mówił ze nie ma żadnych nieprawidłowości i ze jest na tylnej ścianie. .. wiec możliwe jest ze się podniesie jak było nisko. nie wiem jak jest w przydadku przodujacego czy się podnosi wraz ze wzrostem macicy czy nie...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie z ta jazda na rowerze to troche tak jak z jedzeniem serow plesniowych. Jest ryzyko, ale setki to robia i nic sie nie dzieje.

Ja czuje ruchy po srodku i nisko dosyc. Zastanawiam sie czy za nisko lozyska nie mam.

Ja na jak zaczynałam czuć ruchy to podobnie miałam.

Wróciłam i oczywiście nic nie kupiłam. Nie było sera z dziurkami ;/ miałam też kupić Fix do dań chińskich ale jak cene zobaczyłam to odpuściłam.

Dobrze się jechało ale musiałam często prostować kręgosłup i nogi bolą ;(

Życiowa ten sklep jest sporrry kawałek 1,7 km czyli ponad 3 w obie , a może i więcej.

Mam na przedniej scianie i dwoch lekarzy analizowalo usg i nic nie mowili,zeby cos bylo nie tak :-)
Marysiu, tez lubie ser z dziurami :-) mama sie smiala zawsze, ze mi w serze dziury najbardziej smakuja ;-)

India bo smaczniusi jest :) ja w ciąży za żółtym nie przepadam ale mam ochotkę dziś. Oczywiście jak na coś mam ochotę to nie ma;/
Ale na przedniej musi byc zawsze przodujące? Nie znam się.

Chyba nie. Przodujace jest jak za nisko sie trzyma i nie podnosi. Tak mi sie wydaje.
Z Radkiem tez mialam na przedniej i bylo ok :-) nie martwie sie juz skoro tez nisko czulyscie na poczatku :-) nie bede sobie problemow stwarzala

reklama
Do góry