reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki, prosze sie nie dolowac i glowa do gory. Zadnego okresu jeszcze nie ma, wiec nie ma co deliberowac ze bedzie Kochana, bo, kurrrrrrrwa, ma nie byc!
Sciakam kciuki jak tyllko mocno moge!

Olcia, dobrze ze jest dobrze ;*** na niskie cisnienie ja pije kawe, bo na mam 100/60, ale nie wiem czy w,ciazy tak mozna duzo kawyyy? To juz musza sie bardziej doswiadczone kobiety wypowoedziec. A jak sie czujesz na takim niskim cisnieniu? I co na to pani dooktor jak powiedzialas o usg z doktorem-niemowa?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic Anulka kazała kawy trochę i herbatki na podniesienie ciśnienia a la migreny to paracetamol :-(
A o lekarzu to sie śmiała mówi ze tam maja najlepsze aparatury do pomiarów i ze on dobrze robi a ze durny i niemowa to wie hahah

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinko kochana nie wiem co napisać
Który to tydzień? ? Kiedy mialas termin @ moze owu sie przesunęła
Wiem co czujesz moja pierwsza wizyta wygladala tak ze nie bylo nic tylko powiekszona macica
Na drugiej ala pęcherzyk na trzeciej pęcherzyk a na czwartej juz bobas z serduszkiem za wcześnie chodziłam :)
Dlaczego ta baba nie zlecila Ci bety?? Mi jak byl sam pęcherzyk gin zlecił 3 rasy czy rośnie ..zrób bete przy pustym jaju plodowym przyrost jest bardzo malutki albo w ogóle nie rośnie będzie dobrze:*

Kuleczko Tatinka zaszła po mnie a ja ponad tydzień temu zobaczyłam! I sama mówiła ze ciąża jest młodsza niz się spodziewała
Bete zrobic najlepiej jak rośnie duzo to znaczy ze wszystko ok

Tatinko kochana...nie wiem co mam powiedziec... Moze rzeczywiscie idz do innego lekarza jeszcze, sprawdz to, jeszcze nie jest za pozno, jest jeszcze nadzieja, nie takie cuda sie zdarzaly! Sciskam Cie mocno, nie zalamuj sie, tylko koniecznir sprawdz to jeszcze raz..!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Inny lekarz nic nie da Aniu ja chodziłam i co wszyscy mówili to samo za wcześnie

Z reszta mówili zeby naswietlac tak tego pęcherzyka
Beta wszystko powie

A ja dalej mdli zero sil od rana bulke zjadlam i kubek wody wypilam kupiłam sobie sloiki i arbuza bo jak patrzę na jedzenie:/
Ale moj mówi ze mi się wynagrodzi:)

reklama
Może dać inny lekarz bo może mieć lepszy sprzęt. Ja bym poszła. Ile razy się zdarzyło ze wysyłali babkę na lyzeczkowanie a w szpitalu się okazało ze bobas :) tatinko nasza ja wierzę wciąż i nie przestane! Nie poddawaj się i czekamy. Jak najdłużej. Wiem , że takie czekanie Cię pewnie dobija ale nie można tracić nadziei.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry