reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tatinka kochana przykro mi. Ja bym zrobiła bete 2 razy po 72 godz powinna wzrosnąć powyżej 110 %.
Najgorsza ta niepewność i obawa, ale wiedz, że my tu wszystkie mocno trzymamy za was kciuki. Staraj się myślec pozytywnie.

tatinka tak jak dziewczyny piszą zrób kochana betę i akurat w środę będziesz miała u gina jakąś jasność. czasami jest rąk ze owu się rozjedzie i zarodek widać później. jak to 7tydz to jest jeszcze szansa na szczęśliwy finał tej historii czego ci bardzo mocno życzę i trzymam kciuki :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam w necie specjalnie kochana tatinko i jest bardzo dużo takich historii gdzie bylo szczęśliwe zakończenie :* Ja byłam w 6t i 4 dniu na drugiej wizycie i ginekolog mi mówił , że to jeszcze za wcześnie na zarodek i pewnie ze dwa tygodnie trzeba poczekać wiec nie łam się. Jutro beta i do środy czekanie. Wiadomo , że nie jest łatwo ale trzymamy kciuki i będziemy wspierać jak możemy :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1461867853-0nvley.jpeg

A to moje z przed chwili co myslicie ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziekuje kochane za wielkie wsparcie!!!!!!!!!!!!

na bete nie pojde bo od ostatniego razu pewnie wzrosla ale nie bede w stanie powiedziec co i jak dalej:(jak bylam dwa tygodnie temu to babka mi powiedziala ze beta ladnie rosnie jest zolteczko wiec wszystko idzie w dobrym kierunku.ta dzisiaj powiedziala ze raczej juz nic z tego nie bedzie.poczekam do tej cholernej srody i zobacze co bedzie.

tez czytalam o roznych historiach..wiadomo kazda kobieta jest inna kazda ciaza jest inna.to ze to jest wczesna ciaza to tak ale nawet liczac od owu( robilam test w tym miesiacu) to jestem w 6t4d..to tez juz powinno bylo cos widac.a pecherzyk urosl tylko troche od ostatniej wizyty..a powinnien chyba juz byc dwa razy taki:(

nie mam innego wyjscia tylko czekac ale ciezko mi,nie ukrywam:(

dziewczyny ja was bardzo przepraszam ale nie doczytalam was dzis moze nadrobie pozniej:(przepraszam was:(

dziekuje jeszcze raz za wsparcie!

Tatinka kochana przykro mi. Ja bym zrobiła bete 2 razy po 72 godz powinna wzrosnąć powyżej 110 %.
Najgorsza ta niepewność i obawa, ale wiedz, że my tu wszystkie mocno trzymamy za was kciuki. Staraj się myślec pozytywnie.
Dorcia tyle rosnie w pierwszej dobie po implantacji..pozniej juz sa duze skoki i tak do 13 tyg
u mnie to tak wygladalo
kilka dni po tescie zrobilam mialam 358
cztery dni po pierwszym 1008 wzrosla 3 razy jak kazal
a tydzien po drugiej mialam juz ponad 11 tysiecy

reklama
Do góry