reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Witaj Sikulinda :)

Nie napiszę za dużo teraz, bo tylko w przelocie wpadłam ale chyba @ idzie i nie będzie w maju tylko jeszcze w kwietniu. Miałam nawet kupić ten czulszy test żeby zrobić za 2dni , ale nie będzie takiej potrzeby. W żadnym miesiącu nie świrowałam, tzn czekałam ale nie tak obsesyjnie jak teraz a i tak ****..... Jak poszłam do łazienki to myślałam że okres, ale to tylko zacięcie przy depilacji było, ale i tak już widzę że dupa, dupa,dupa.... Ja się chyba nigdy nie doczekam :(

Kulcia widzę że masz osobistego ochroniarza ;) fantastyczny!!!

Wiki trzeba wierzyć kochana ! Cierpliwość i wiara :) oby nie było żadnego okresu!

No taki ochroniarz , że sie boi nawet yorka[emoji14] niby takie bydle ale sproboj przy nim suszarkę odpalić to looo oo :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co, bardziej jasnego znaku z niebios nie mialam. Pojechalam do miasta na zakupy, czekalam za M., mowie podjade do mojeego labo i walne bete. Zachoddze, a tam wyrabana karta "LABORATORIUM NIECZYNNE W DNIACH 25.04 DO 13.05"... No prro.
Znak ze mialam nie robic. W tym labo beta 20zl, a drugim 45.

India, patrz jaki madrala z Twojego Radzia, loo! A Radzio woli siostrzyczke czy braciszka?

Tatinka, idz, moim zdaniem nie ma co czekac :)

No to w poniedzialek Kamilko zachodzisz ;D

Dorcia, ciekawe jak z Toba, hmm.. Wiki, a Ty jak sie masz? ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Braciszka :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

wlasnie wyszłam od ginekolog , wszystko jest ok , dzidzia ma główkę na dole ale szyjka jest wysoko i zamknięta . Mam niskie ciśnienie ale leków na podniesienie nie mogę :-/ tylko naturalnie to pewnie kawa ? Kola? Sok pomarańczowy ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Sikulinda :)

Nie napiszę za dużo teraz, bo tylko w przelocie wpadłam ale chyba @ idzie i nie będzie w maju tylko jeszcze w kwietniu. Miałam nawet kupić ten czulszy test żeby zrobić za 2dni , ale nie będzie takiej potrzeby. W żadnym miesiącu nie świrowałam, tzn czekałam ale nie tak obsesyjnie jak teraz a i tak ****..... Jak poszłam do łazienki to myślałam że okres, ale to tylko zacięcie przy depilacji było, ale i tak już widzę że dupa, dupa,dupa.... Ja się chyba nigdy nie doczekam :(

Kulcia widzę że masz osobistego ochroniarza ;) fantastyczny!!!
16 kwietnia milam termin @, czulam sie koszmarnie, bolalo jak na @, byla biegunka, sluz zanikl, mowie oho i trzeci cykl idzie w dal...w niedziele 17 kwietnia cisza, doszly mdlosci, brzuch zaczal bolec inaczej, wrocil sluz, w poniedzialek 18 kwietnia zrobialm w pracy test i od razu dwie krechy! pocieszam Cie, ze bol na @ nie zawsze oznacza okres, glowka do gory!!!! trzymam kciuki za reszte dziewczat, i Wy sie doczekacie!

Wiki, prosze sie nie dolowac i glowa do gory. Zadnego okresu jeszcze nie ma, wiec nie ma co deliberowac ze bedzie Kochana, bo, kurrrrrrrwa, ma nie byc!
Sciakam kciuki jak tyllko mocno moge!

Olcia, dobrze ze jest dobrze ;*** na niskie cisnienie ja pije kawe, bo na mam 100/60, ale nie wiem czy w,ciazy tak mozna duzo kawyyy? To juz musza sie bardziej doswiadczone kobiety wypowoedziec. A jak sie czujesz na takim niskim cisnieniu? I co na to pani dooktor jak powiedzialas o usg z doktorem-niemowa?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry