Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Wali mi całkowicie, byłam dzisiaj w pracy i dosłownie mam na nią uczulenie, mam kaszel, boli mnie gardło jak tam byłam to bolał mnie brzuch i moje bojowe nastawienie nie będę tu już dłużej pracować. Jak wyszłam poszłam zrobić zakupy do pamso i kurde tam szukają pracownika i się zastanawiam, bo generalnie jeszcze nie tak dawno brzydziłam się surowego mięsa, ale z drugiej strony oni mają ładniejszą kaskę od nas, niedziela każda wolna soboty krócej czynne, nawet drugą zmianę kończyć o 19/20 to nie to co u nas o 22. a że klienci marudzą i wzdychają no to nic wszędzie są fajni i nie fajni klienci. Chociaż meneli nie ma. Chyba jutro złoże CV co ma być to będzie, tylko co jak zajdę w ciążę? Komuś nowemu nie pieprzne zaraz l4. Aw ogóle to sorki że Wam tak tą moją pracą głowy zawracam.
Kulcia ładny ten szpital ale nie wypisuj się, lepiej niech Cię sprawdzą od A do Z i wrócisz spokojnie do domku
Wy tu macie fazy na owoce a ja na pomidorki papryczkowe noo mega są, zjadłam połowę za nim wróciłam do domu
Kulcia ładny ten szpital ale nie wypisuj się, lepiej niech Cię sprawdzą od A do Z i wrócisz spokojnie do domku
Wy tu macie fazy na owoce a ja na pomidorki papryczkowe noo mega są, zjadłam połowę za nim wróciłam do domu