reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny!!! Wali mi całkowicie, byłam dzisiaj w pracy i dosłownie mam na nią uczulenie, mam kaszel, boli mnie gardło jak tam byłam to bolał mnie brzuch i moje bojowe nastawienie nie będę tu już dłużej pracować. Jak wyszłam poszłam zrobić zakupy do pamso i kurde tam szukają pracownika i się zastanawiam, bo generalnie jeszcze nie tak dawno brzydziłam się surowego mięsa, ale z drugiej strony oni mają ładniejszą kaskę od nas, niedziela każda wolna soboty krócej czynne, nawet drugą zmianę kończyć o 19/20 to nie to co u nas o 22. a że klienci marudzą i wzdychają no to nic wszędzie są fajni i nie fajni klienci. Chociaż meneli nie ma. Chyba jutro złoże CV co ma być to będzie, tylko co jak zajdę w ciążę? Komuś nowemu nie pieprzne zaraz l4. Aw ogóle to sorki że Wam tak tą moją pracą głowy zawracam.

Kulcia ładny ten szpital :) ale nie wypisuj się, lepiej niech Cię sprawdzą od A do Z i wrócisz spokojnie do domku

Wy tu macie fazy na owoce a ja na pomidorki papryczkowe noo mega są, zjadłam połowę za nim wróciłam do domu

reklama
Czekam w kolejce do lekarza.
Kulcia, zostan, przynajmniej usg robia i masz takie luksusy, ze korzystaj ;-) jestes pod opieka, to zawsze lepiej. Nie bedziesz sie martwila tym nadcisnieniem.

Czarna, no! Od razu lepiej :-)
Moze szyjka wariuje wlasnie przez infekcje i dlatego nie umiesz jednoznacznie okreslic jej polozenia. Odczekaj dwa dni i dawaj tu pozytywa :-)
Wiki, bierz nowa prace, nie miej wyrzutow jesli zajdziesz w ciaze. Zdaj sie na los. Tak sie w tej biedrze meczysz, ze naprawde szkoda zdrowia kochana.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia - ja żadnej luteiny nie brałam ani progesteronu , bo normalnie sam sie produkuje podczas ciąży do wytworzenia łożyska , ale jak jest go mało to dają . Mi nawet nie dali po poronieniu a pytałam bo wiem ze w Polsce tak , a tu nie chcieli ze po jednym poronieniu nie bedą mnie leczyć bo jedno każdej zdrowej moze sie zdazyc , a jeżeli chodzi o nudności to tak mi powiedziała ze to jest dobry znak , bo to znaczy ze ten chormon sie produkuje . W tej ciąży poronionej nie miałam ani przez 2 minuty mdlosci . Mowie ci tu o moim przypadku , ale każda kobieta inna .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Olu dlatego powinna mi zlecić czy mam dobry poziom tak jak ten pierwszy gin a nie odrazu dala
Ja sie zapytam na wizycie czy mam to kontynuować czy nie
I tez właśnie kuzynka mojego jak miała mdłości to się cieszyła bo mówiła ze czytała ze jest mniejsze ryzyko poronienia bo się dużo progesteronu produkuje a on utrzymuje
Dlatego pytałam dziewczyn czy jest sens jak mnie mdli to znaczy ze nie mam niedoborow no ale tutaj piszą ze mdłości nie maja nic wspólnego z progesteronem.
No ale tez jak mówisz mama w jednej miała w drugiej ze mna w ogole nie mdlilo ja to zależy

Ostatnia edycja:
Kasiu354 masz zachcianki mówisz a ja nie mam i malo jem
Jutro jade do mamy to sie najem za wszystkie czasy wszystkiego obiadunio i truskaweczki mi odmrozi:D
A masz jakieś objawy?
Bo ja gdyby nie mdlenie czasami to nic
No brzuch juz zadko boli
Cycyki nie bola
Tylkl duzo śluzu mam a tak to spoko:)

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaMarysia no dziwne ze nie miałaś tego usg przypadającego na koniec 1 trymestru. teraz w sumie w przeciągu dwóch tygodni powinnaś mieć polowkowe ze wszystkimi pomiarami dokładnymi. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry