reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1461585108-1d1mld.jpeg
1461585113-1d1mld.jpeg

Oto mój apartament :) mam nadzieje, że długo w nim nie pomieszkam i jutro rano pójdę do domu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia ja wolę jelenia górę ze względu na oddział neonatologiczny lepszy. mogę mieć stare niewygodne łóżko czy zardzewiala szafkę byle dzieciak miał opiekę. tym przy Marysi się kierowalam i wybrałam szpital z gorszym standardem ale z porodowka z salą operacyjną osobną i odzialem noworodków lepiej wyposażonym

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No to rozumiem ale mnie chodzi też o opiekę i to jak w jg zostałam potraktowana. Koszmar najgorszy. Tutaj od razu wszyscy mili i wiedza co robią. :) zobaczymy jak będzie dalej :) ale tak czy siak wole być w domku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia pisz co i jak jak będziesz wiedzieć co nowego :-*
Ola21- tak jak jest wysoki poziom progesteronu to sa nudności i wymioty , to jest dobry znak w ciąży :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Kobietki :)
Dzisiaj wolne mam, a tyle do zrobienia w domu, że dopiero na forum zajrzałam ;/
Byłam rano na badaniach i jutro powinnam mieć wyniki o ile dam rade wyjść z pracy je odebrać ;p
Przepraszam, że nie odpiszę każdej ale już uciekam dalej w domku sprzątać i obiad gotować ;)
Postaram się wieczorkiem zajrzeć :)
Ściskam was wszystkie ;*

dziewczyny co tu sie porobilo!albo chore albo w szpitalu!!

kulcia piekny masz apartament:)
ja rodzilam w jeleniej gorze i musze zyciowej przyznac ze opieka nad dziecmi jest wspaniala.fakt warunki masakra!ja rodzilam w grudniu,nie bylo cieplej wody zimno w pokojach:/ale moj syn lezal dwa tygodnie na patologi i tam dbali o niego.wiadomo personel bywa rozny:/byly wredne baby ale i tez wspaniale kobiety:)
tymkowi tetno spadlo podczas porodu i na cc wrzucili mnie doslownie w ciagu kilku sekund..zanin wiedzialam co sie dzieje juz slyszalam jak moj syn krzyczy.teraz chce rodzic we wroclawiu ale zobaczymy co zycie pokaze bo tymka tez mialam rodzic tu:):)

dziewczyny kurowac mi sie!!!dbac o siebie i wracac szybko do zdrowia!:)

KulCia pisz co i jak jak będziesz wiedzieć co nowego :-*
Ola21- tak jak jest wysoki poziom progesteronu to sa nudności i wymioty , to jest dobry znak w ciąży :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
No Olcia właśnie tak czytałam ze jak jest wysoki poziom to sa nudności bo zoladek nie tak pracuje i hormony draznia błonę śluzową ale czy to prawda bo dziewczyny inaczej mówią.
Pierwszy gin mi zlecił poziom progesteronu
Ale jak juz zmienilam lekarza to ten mój mówi ze nie trzeba ze sama beta hcg wystarczy i morfologia i mu powiedziałam ze ta mi zapisała to powiedział moze Pani brać ta Luteine to nie zaszkodzi ale to wtedy pęcherzyk sam bylo widać
Moze jak teraz jest juz dzidzia to mi będzie kazal brać wybiorę to do końca i się go zapytam czy dalej brać:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry