reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez po wizycie. I po smsowaniu z mezem..ten to tak potrafi mi emocjonalnie jezdzic ze sie juz ze dwa razy poplakalam. Ale nie bede sie zaglebiac w szczegoly. Po prostu kobiety z wenus, faceci z marsa.
Mam takiego dola, ze mam wszystkk w d....
Lekarz wystawil.skiero na usg polowkowe, ale 4d, wiec bede musiala zaplacic 250.zl.... Na usg ide 30.05. Jednak a nie 23,.bo moze byc za wczesnie. Zastanawiam sie czy do innego lekarza po.skiero na bezplatne nie isc, ale z drugiej strony ten powiedzial, ze.lepiej 4 d zrobic.
No i nie badal.mnie, bo w zeszlym tyg mialam.biocenoze i wyniki ok. Czuje niedosyt po wizycie. Kolejna 31.05
No i dupka odstawiam. A z drgajaca powieka mam isc do okulisty skoro nie przechodzi po mg. I tak sir wybieralam, wiec pojde.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ano Olu bardzo chce.. po takim czasie po prostu dostaje na glowe :( staram sie jak moge nie przesadzac i optymistycznie podchodzic, ale nie wychodzi zawsze..

India, nikt tak nie potrafi wyprowadzic z rownowagi jak facet. Ale spokojnie, spokojnie.. nie ma co sie denerwowac, wdech i wydech Kochana.
Co do usg - mysle, ze warto 4d zrobic. Znaczy ja moeie jakbym ja zrobila :) wazne, zeby po prostu uslyszec, ze wszystko wporzadku, wiec jesli nie czujesz potrzeby 4d, to sporobuj zdobyc skierowanie na bezplatne ;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, nie wiem czy mam je nazywać objawami, ale w piątek strasznie mnie bolały pachwiny, jakby mi się coś rozciągało. Nawet jak siadałam to aż do ud szedł ten ból. Przeszło. Jajnik też, jakby pulsował. Do tej pory go lekko czuje. Bolały mnie strasznie sutki, ale już też przeszły. Brzuch na @, ale już też przeszło, przynajmniej zelżał na pewno, czasem daje o sobie znać. Dziś ta maleńka plamka krwi, ale to jak badałam szyjkę, więc mogłam coś jakoś uszkodzić. Raz mi się "ulał' śluz. I syfki mi wyszły na brodzie, udach i nawet jeden - uwaga - na małżowinie usznej. Szału z tym dostaje. Ale to wszystko o niczym nie świadczy, więc zostaje mi tylko czekać na cud..Więc takie objawy-nie objawy, czy ja wieeeeem...! Im więcej będę przeżywać i coś widzieć, tym bardziej jasne, że nic z tego nie będzie. Zawsze tak cholera było...!

A u Ciebie jak jest objawowo-czekaniowo? ;*

Aniu tymi pachwinami sie nie sugeruj bo one nie sa pozniej??
to za wczesnie jeszcze chyba by bylo
Ja raz tak mialam ze wstac nie moglam tak mnie ciagly okres mi sie spoznial tydzien i sie balam ze w ciazy jestem i sobie normalnie przylazl;p
ale to raz tak mialam i nie wiem skad to bylo;/
ale sutki i bol jak na @ owszem moze macica rosnie powili;P
Moze idz kochanie na bete i bedziesz wiedziala:)

Kurcze ja nie pamietam juz odkad mnie zaczal bolec brzuch jak na okres..szybko bo mysllam ze przyjdzie
no i moj tez szybko zauwazyl ze jestem inna tam na dole niz zawsze pozniej to juz coraz ciasniej tam mialam ale to troche po terminie miesiaczki bylo z dwa tygodnie po?
Jak nie przyjdzie franca troche to niech Twoj Ci tam sprawdzi hihih

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry