reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu nie chcesz zmienić gin jak Ci nie pasuje? ?
Kazdy gin inny
Moj mi powiedział ze zmierzy bobasa za dwa tygodnie jak będzie większy juz:)
Duzo sobie urośnie za dws tyg?:)

KasiaMarysia, jeszcze beda badac Maluszka ;* dobrze, ze chociaz zmierzyla!

Dziewczyny , tyle chorob, zdrowiejcie WSZYSTKIE wiec ;*

Wiki, dziekkuje, ze pytalas o M., spadla mu juz tempeeratura, ale czuje sie fatalnie bidulek.

Kulcia, szppital ppiekny, ale nieech Cie ladnie zbadaja tam, sama sie nie wypisuj! Lepiej cisnienie monitorowac. U mnie w rodzinie byl taki przypadek, ze dziewczyna troche zbagatelizowala sprawe cisnienia, potem miala non stop ponad 150, i zostala w szpitalu i lekarze podjeli decyzje o cesarce, no i jest wczesniaczek. Teraz to juz kawal kawalera, ma ponad pol roku, alle jednak dlatefo mowie, cisnienie trzeba monitorowac.

Madziu, test Cie nie ominie kolejny ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

E tam oni chcą mi zbadać cukier tylko bo ciśnienie mogę w domu monitorować. Ma lekarz do mnie przyjść niedługo i zapytam czy mogę spadać. Tutaj mnie szlag trafia. Nie znoszę szpitali.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aa wlasnie Madziu, apropos tej szyjki.. zwroce sie do Ciebie, bo kiedys mialam epizod z badaniem sobie szyjki, niemniej ppozniej przestalam, bo juz fiola dostawalam z tym pallcem za przeproszeniem w cipce co chwile. Ale teraz z ciekawosci sobie zbadalam, no i mam ja na pewno twarda bardzo, chyba zamknieta, ale jakkies dwie h temu wydawalo mi sie, ze jest nissko, teraz mi sie wydaje wysoko. Wiec tego okreslic nie umiem, ale twarda jest ze hej. No i za pierwszym badaniem zostalo mi tak tyci tyci czerwonej krwi na palcu. Takiej zywej. Za drugim razem nic i patyczek tez czysty. Ale to dopiero 25dc, owulacja byla jakied 9-10 dni temu. Wiec na okres za szybko.
Nie wyczymie do tego okresu. I chyba za daleko wysunelam sie z terminem @ w tabelce, blizej jakos 1 maja raczej bedzie okres

Przepraszam ze tak znow o sobie pieprze, ajj. :(

Aa wlasnie Madziu, apropos tej szyjki.. zwroce sie do Ciebie, bo kiedys mialam epizod z badaniem sobie szyjki, niemniej ppozniej przestalam, bo juz fiola dostawalam z tym pallcem za przeproszeniem w cipce co chwile. Ale teraz z ciekawosci sobie zbadalam, no i mam ja na pewno twarda bardzo, chyba zamknieta, ale jakkies dwie h temu wydawalo mi sie, ze jest nissko, teraz mi sie wydaje wysoko. Wiec tego okreslic nie umiem, ale twarda jest ze hej. No i za pierwszym badaniem zostalo mi tak tyci tyci czerwonej krwi na palcu. Takiej zywej. Za drugim razem nic i patyczek tez czysty. Ale to dopiero 25dc, owulacja byla jakied 9-10 dni temu. Wiec na okres za szybko.
Nie wyczymie do tego okresu. I chyba za daleko wysunelam sie z terminem @ w tabelce, blizej jakos 1 maja raczej bedzie okres

Przepraszam ze tak znow o sobie pieprze, ajj. :(

Ona może się zmieniać w ciągu dnia:)
Tak na prawdę po jej polozeniu można określić tylko owulacje i nadchodzący okres, chyba nic wiecej:)
Ja juz sobie nie jeden raz ja uszkodzilam podczas badania:p
Nie przejmuj się tym krwawieniem, ja zrobiłam to już trzy razy:)

Kasiu354 masz zachcianki mówisz a ja nie mam i malo jem
Jutro jade do mamy to sie najem za wszystkie czasy wszystkiego obiadunio i truskaweczki mi odmrozi:D
A masz jakieś objawy?
Bo ja gdyby nie mdlenie czasami to nic
No brzuch juz zadko boli
Cycyki nie bola
Tylkl duzo śluzu mam a tak to spoko:)
Mnie rzadko mdli, ale zdarza się. Szczególnie rano. Piersi mnie mega bolą i czasem brzuch, ale nie jakoś bardzo. Bez tabletki się obejdzie :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

AniaH a pamiętasz którego teraz miałaś @ bo ja miałam w tym samym dniu i nie wiem czy to był 1 czy 2 a jak będę u lekarza to dobrze wiedzieć kiedy był okres i jak cykle teraz się układają. Szczerze to mi się nie chce tyle stron przewijać bo by to zajęło za dużo czasu. Ja Cie rozumiem bo ja tez świra dostaje jak czekam. Zawsze czekałam spokojnie a teraz wariacje ale siedzę cicho bo jak coś w domu powiem to mój mąż mówi "ty tylko to dziecko i dziecko" więc nic nie mówię.

Kasiu u mnie brzuch juz się narazie uslokoil pewnie cos dojdzie czasem
Kazda kobietka inna:)
Mnie moze z pare razy sutki zabolaly i raz cycki ;)
Jedyne na co mam teraz ochotę to na taki dobry obiadek cieplutki a nie chce mi się nic robić:/

reklama
Dziekkuje Madziuniu ;**

Wiki, tak, 1 kwietnia, taki to byl nasz maly primaaprilisowy zarcik okresowy ;D
Ja tez Cie rozumiem.. w domu nic nie mowie i tak samo tu tez staram sie nie zawalac nikogo swoimi podejrzeniami i wyimahinowanymi objawami. Ale tutaj Wiiki to pisz jak cos Cie gnebi ;*

Do góry