reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No cóż Madziu. Powodzenia w następnym cyklu :*

O adopcji nic nie mówili. Ona chyba chciałaby biologiczne. Ale mnie wydaje się , że to już psychika się domaga.

My byliśmy na spacerze , zimno jak w psiarni, okropnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy badał ale wiesz skoro spodzie jedno dziecko to pewnie nie da sobie teraz powiedzieć . Taki typ człowieka.

OlaMagda masz rację. Nie wolno wrzucać do jednego worka. Fajnie , że się dobraliscie :) on młodszy jest prawda? Te Twoje snapyyyy! Piękne widoki.

Jak robią inv to musiał mieć badanie nasienia. Takie są wymogi, przynajmniej w Polsce

No to już wiadomo :) smutne to jest , ta ich sytuacja. Tyle invitro razy i nic. Teraz mieli mieć bliźnięta ale organizm znów odrzucił.

Dorka jak sie czujesz?

Kulcia no tak zawsze jest splodzil jedno to na pewno nie jegot wina. .
No to dobrze ze maz dobry to zależy od człowieka kazdy jest inny
Olcia a podoba Ci się Francja jako kraj?
Jedni mówią ze Paryż jest piękny a inni ze przereklamowany
Ogólnie Francja kojarzy mi się z elegancja czy nie wszyscy?
No i z takimi uliczkami na których pełno kawiarenek uwielbiam takie coś:)
Kiedyś musze się wybrać:)
Moja mama mieszkala 3 lata w Grecji to mówi ze bajka :)

Kocham francje i bardzo mi sie podoba i styl życia i krajobrazy :-) ale do polski muszę raz dwa razy w roku bo tęsknie :-)
Czy Francja elegancja ? Tak ! Ale najpiękniejsze sa nasze Polki :-) te Francuzki nie które to masakra :-D ale sa tez fadne

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Czarna Madzia szkoda ehh. Tyle kasy za monitoring, masakra.
Ja też nie mam lekarza na nfz. Co więcej jeżdżę do swojego 50 km. Ale jak pojechałam z krwawieniem w poprzedniej ciąży to nie wziął kasy za wizytę.
Co do szyjki to ja nie umiem wyczuć, czy otwarta, czy zamknięta, ale moja jest niżej. Uczę się ją obserwować dzięki tobie.

Mama Kulka u mnie szkoda gadać ząb boli i muszę antybiotyk wziąć, ale mam obawy. W sumie to straszne, ale lepiej gdyby się nie udało w tym cyklu bo będę świrować strasznie.
Eh głupia jestem niepotrzebnie uwierzyłam, że można się starać było leczyć zęba i dać na wstrzymanie. Teraz mam problem.
Wczoraj w nocy jak mnie mega bolało to zaczęłam do M majaczyć, że to jakies znaki są i że nie powinniśmy się starać. Zeświruje niedługo.

Hehe no wiesz co Ci powiem ja jak się nie staraliśmy to miałam co.miesiac schizy i uważałam później co robi i co jem . A jak zaszłam to myślałam, że się nie uda tak szybko i lakierowana zderzak do auta, sama robiłam przemeblowanie i malował ściany. Tak to bywa właśnie. Ale synek do tej pory zdrowy i nie sądzę żeby miało być inaczej :) początek ciazy to dziecko jeszcze nie chłonie tak z matki . Bo przecież niektóre tak szybko nie wiedzą :)

reklama
Hej dziewczyny :) oj mój pierwszy od roku jakoś wolny weekend, chciałabym tak chociaż raz na dwa miesiące... Dzisiaj byliśmy u mojego brata na obiedzie, mmm jego pierwszy samodzielnie zrobiony obiad :D i na zakupach byliśmy to sobie kupiłam buciki wygodne na lato, bo wszystkie mnie obcierają i nie ważne czy kosztują 40zł czy180zł

Nie wiem co miałam napisać, bo podczytywałam Was na bieżąco ale już zapomniałam. Więc tylko to co mi przychodzi do głowy:

- Czarnulko nie smutaj i nie denerwuj się na męża, ja z moim też miewam sprzeczki ale staram się wyluzować trochę. Ja trzymam za Ciebie kciuki i ogólnie to zazdroszczę Ci, że tak współpracujesz ze swoją szyjką.

- AniaH jak tam mąż się czuje? A Ty jak przeczucia jakieś?

- Życiowa i jak tam ludzie chętni na wynajem? ;)

- Dorcia kurcze Ty z tymi zębami masz strasznie, współczuję. Też kiedyś tak miałam to w takich pozycjach z bólu leżałam, ale trafiłam na dobrego dentystę i mój problem z zębami się skończył.

Do góry