reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hm rozumiem ja ale ja bym się nie poddawala a to pierwsze dziecko jej?
A można normalnie z sokiem bo ja nie lubię zwykłej wody pije albo smakowa albo z sokiem

Mamakulka - właśnie najgorzej jak dwie osoby są zdrowe a dziecka nie ma:/
OlaMagda - i co powiesz o Francuzach jako o mężach? :)
Ola - nie martw się, jak będziesz miała lekka anemię to wystarczy tylko diete troszkę zmienic:)

Cos bede kombinować ja zawsze Kubusia waterra pije bo wydaje mi się najmniej podrobiony
Ale bede musiała pić:)
Kulka u mnie w pracy jest taki inżynier niby z jego winy zona w ciążę zajść nie mogła pierwsze dziecko in vitro a z drugim wpadli dwa miesiące po urodzinach 1 naturalnie :)
Madziu hemoglobina narazie ladna zobaczymy na nast morfologii:)

Kamila to malo przecież ja jestem zdrowa i się 3 ,4 cykle starałam
Daj sobie czas
Madziu masakra:/
Kulcia aaa noo to teściu taka młoda kobitke ma?:)
Ile ten zabieg kosztuje duzo nie?
Za każdym razem płacić bo skurwiele przestali refundowac
Ale gdzieś sa jeszcze refundowane nie?
Masakra

Z tym ze ja mam pco i cykle bez owulacyjne .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No najgorzej. A , że on spodzie mojego męża to wina spada na nią. Ale lekarze nie widzą przyczyny. W tej chwili w Londynie się leczy i inv robi. Organizm odrzuca zarodki z niewiadomych przyczyn. Strasznie mi jej szkoda jest. Dzisiaj mi pisała , że jest już zmeczona tym wszystkim i wie , że się nie uda. Poddała się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A sprawdzał nasienie?
No przykre to jest strasznie :(
Ja sobie nie wyobrażam życia bez dzieci
Ale uda się musi do skutku:)
Kurde lekarze powinni znać przyczynę

..

OlaMagda ja lubię ta gware jak obcokrajowiec rozmawia po polsku:)
W pracy tam się poznaliscie?:)

Kulcia duuzo:/ ona nie może mieć dzieci?
U nas tez zimno wieje
Poszliśmy po kurczaka z rozna i juz go memlam pol godz ale trzeba coś jesc bo jak tak będzie mnie mdlilo i nic nie bede jadla to mama mnie straszy ze z anemia do szpitala trafię:/

Poznaliśmy sie u znajomych :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka - właśnie najgorzej jak dwie osoby są zdrowe a dziecka nie ma:/
OlaMagda - i co powiesz o Francuzach jako o mężach? :)
Ola - nie martw się, jak będziesz miała lekka anemię to wystarczy tylko diete troszkę zmienic:)

Ja mam bardzo dobrego męża trafiłam na takiego co ma dużą rodzinne jest rodzinny jak my Polacy , sa tez inni Francuzi , jak to wszędzie tak jak nie można wsadzać do jednego worka wszystkiech Polaków tak i francuzow :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry