reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jeejku jak zasnelam o 15 to wstałam na kolacje z mega bólem głowy. .. chyba apap wezmę :(
dzisiaj jak nie spałam oczywiście to jadłam wyglądam jak balonik teraz :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja szykowalam sobie ubranie na jutro do pracy,bo spotkanie zewnetrzne mamy i jak zobaczylam jakie ze mnie sloniatko to kto uwierzy,ze to dopiero 16ty tydzien.... A wcale sie nie objadam. Wcale. Skad ten brzuch tak szybko. Przeciez bedzie rosl jeszcze przez 24 tygodnie.... To co ja bede nosila? Przescieradla?
No naprawde, przestraszylam sie dzisiaj....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia, nawet jak sie uda i jestes w ciazy to nie sadze, aby fasolce cos sie stalo. Dziewczyny pija, pala, lakieruja samohody ( :-) ) i nic sie nie dzieje. Na poczatku dziela sie komorki i nie beda raczej az tak podatne na dzialanie antybiotyku. Nic sie nie martw.
Czarna, no kurcze, co Ci powiedziec.... ? Przeciez te piersi, i przeczucie. No jak to tak moze byc? Bez sensu... Myslalam, ze ten cykl bedzie Twoj :-* moze jak wyluzujevcie ciutke to rzeczywiscie lepszy efekt bedzie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

1461523362-em0mpu.jpeg
1461523372-1z0ew1.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

ola ale piekny duzy brzuszek!!!:)

india to przescieradlo wygralo!azzapomnialam co mialam innym dziewczyna odpisac!:):)a nos przwscieradlo,teraz sa ladne do wyboru masz kolorowe wiec sliczna bedziesz:)

madzia!!!!!!po pierwsze ja wiem ze ty sie znasz na szyjce....ALE! moze jednak..poczekaj spokojnie:)
jezeli jednak to malpa wredna to nie smutaj!dalej sie starajcie tylko sie delektujcie tym staraniem;)moze poprostu bylo za czesto i plemniczki nie mialy czasu na regeneracje..kochana glowa do gory!pojdziesz najwyzej do swojego lekarza i bedzie ziemniaczek:)najwazniejsze to sie nie zalamywac i bie poddawac!!!

dora!wszpolczuje ci strasznie tych zebow!ja sama mialam cale zycie problem z moimi:(jak bylam w ciazy to jeden mi tak dokuczal ze myslalam ze sama go sobie wyrwe..
co do antybiotykow nie przejmuj sie!ja teraz jak zaszlam to bralam trzy antybiotyki pod rzad!jeden na zatoki drugi na oskrzela a trzeci ogolny bo 3tygodnie chorowalam..i widzisz bylam chora jak ciolek i bralam swinstwa wszystkie mozliwe:/tak jak dziewczyny pisza..na poczatku nie zrobisz krzywdy fasolce bo nie chlonie tak jak pozniej.

zyciowa bierz apap i idz dalej spac:)

ola a ty nie pij tego swinstwa!kubus warer to sam cukier!ja sobie robie wode z cytryna i mieta albo z pomarancza jak mamakulka ci doradza!latem to sobie robie tez wode z truskwka borowka malina..co chcesz..ale nie pij stucznych rzeczy:)

Dziewczyny kochane jesteście.
Co ma być to będzie, nie mam innego wyjścia. Stan zapalny to też nie dobrze. Więc mniejsze zło muszę wybrać.

A ja laski właśnie czytałam w gazecie ze szpinak wcale nie zawiera duzo żelaza żeby jeść warzywa straczkowe jajka i mieso bo nic nie zastąpi żelaza jak mięso

A wiecie co ja wam kiedyś opowiadałam o tej mojej znajomej miala 16 lat jak urodziła i dopiero w 5 miesięcu się dowiedziała ze jest w ciąży jak poszla do lekarza i jej powiedział ze Pani się niedługo do porodu będzie szykowala
Bo brzuch dopiero pod koniec 6 sie jej pokazal bo to chude a ze brala tabletki anty raz wzięła a raz nie to mysala ze to od tabletek i co kwasu nie brala Majcia urodziła się zdrowa

Znam dużo lasek co zaczęły brać jak się dowiedziały i dzieci zdrowe
Przyjaciolka tez mi teraz mówiła ze przed ciaza nie brala tylko w trakcie i tak dwie ciążę
Wiec nir wiem po co go brać tyle wcześniej przecież jemy rzeczy w których on jest ja brałam wcześniej ale później przestałam i zaczęłam jak zaszlam
Słyszałam ze dziecko do 4 miesiąca ma jakas ochronę przed tym co jemy ale nie wiem czy to prawda Dorcia
.Co chwilę mówią co innego fakt słyszałam o tym kwasie ze pomaga zajść w ciążę jak się go bierze przed ale nie popadajmy w paranoje.
Ja potem sie balam ze moje dziecko bedzie mialo jakieś braki bo nie bralam pol roku wczesniej także Dorcia nie martw się będzie ok:*
Tamta babka mi mówiła ze sie bierze nawet przed a lekarz ze mogę juz zacząć brać

Tatinka ale tam cukier trzcinowy ja w domu takiego używam bo mniej przetworzony chociaż ja malo cukru jem..
Ale jest różnica jak kupisz wodę smakowało w biedrze która az gryzie w gardło od tej żywiec czy Kubuś
Teraz bede u mamy to wezme sobie od niej soczek ze swoich malinek i bede sobie do wody dawała:)
I swoją mietke tez mamy :)
Bo nie bede juz tymi slodkimi wodami dziecka napajac:)
OluMadziu widzę ze Ty tez lubisz eleganckie rzeczy jak ja:)

Ale bodziaki piękne nie mogę się doczekać az kupie takie swojej dzidzi <3
Zaparzylam sobie zwykła herbatę bez cukru żeby mnie nie mdlilo ciekaw czy rano znowu będzie mnie mdlic:(
Narazie spokój

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Ledwo pisze bo straszna noc mialam:(
Nie dość ze mam gorączkę, katar i kaszel to jeszcze całą noc wymiotowalam:/
Wszystko mnie boli, aż płakać się chce.

Ola21- eleganckie ,tak ! Olki tak mają :-) [emoji3][emoji4][emoji179]
Madzia - nawet mi nie mów miesiąc temu to miałam trwało 2 tygodnie :-/ biedulko kuruj sie [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia współczuje. Jakiegoś okropnego wirusa złapałaś. Idz do lekarza niech cie zbada. Zeby tylko nie grypa jak u Oli..

Do góry