reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie wiem czy badał ale wiesz skoro spodzie jedno dziecko to pewnie nie da sobie teraz powiedzieć . Taki typ człowieka.

OlaMagda masz rację. Nie wolno wrzucać do jednego worka. Fajnie , że się dobraliscie :) on młodszy jest prawda? Te Twoje snapyyyy! Piękne widoki.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia no tak zawsze jest splodzil jedno to na pewno nie jegot wina. .
No to dobrze ze maz dobry to zależy od człowieka kazdy jest inny
Olcia a podoba Ci się Francja jako kraj?
Jedni mówią ze Paryż jest piękny a inni ze przereklamowany
Ogólnie Francja kojarzy mi się z elegancja czy nie wszyscy?
No i z takimi uliczkami na których pełno kawiarenek uwielbiam takie coś:)
Kiedyś musze się wybrać:)
Moja mama mieszkala 3 lata w Grecji to mówi ze bajka :)

No najgorzej. A , że on spodzie mojego męża to wina spada na nią. Ale lekarze nie widzą przyczyny. W tej chwili w Londynie się leczy i inv robi. Organizm odrzuca zarodki z niewiadomych przyczyn. Strasznie mi jej szkoda jest. Dzisiaj mi pisała , że jest już zmeczona tym wszystkim i wie , że się nie uda. Poddała się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A myślą o adopcji?

Ja mam bardzo dobrego męża trafiłam na takiego co ma dużą rodzinne jest rodzinny jak my Polacy , sa tez inni Francuzi , jak to wszędzie tak jak nie można wsadzać do jednego worka wszystkiech Polaków tak i francuzow :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie znam żadnego Francuza dlatego pytam się z ciekawosci:) Zawsze jak ktoś wspomni o francuzach to jest tylko jedno skojarzenie... z seksem:)

Szyjka twarda i się otwiera znaczy @ idzie... także cykl pewnie będzie 32, 33 dniowy.

Dziewczyny wiecie kto to jest? :D
Kuzynka mi właśnie wyslala znalazla moje zdjęcia jak bylam bobasem :D :D

Załączniki

• received_996451087114226.jpeg
    received_996451087114226.jpeg
    61,3 KB · Wyświetleń: 55
  • received_996451110447557.jpeg
    received_996451110447557.jpeg
    35,5 KB · Wyświetleń: 59
  • received_996496293776372.jpeg
    received_996496293776372.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 60
Madziu fajnie ze umiesz ta szyjkę badać ja się nie znam
A bylas na monitoringu w tym cyklu?
Byłam i to ostatni mój monitoring w życiu ( i chyba też najdrozszy) zapłaciłam razem z wizytami prawie 650 zł ( tydzien) tyle zapłaciłabym za inseminacje.
Chyba poczekam ze staraniami i pójdę do mojego specjalisty. Dzięki niemu mam już Gabrysia:)

reklama
Do góry