reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
AniuH - to bardzo ważne co piszesz:)
Ja też po wizycie u mojego kochanego specjalisty nabrałam wiatru w żagle bo w końcu ktoś dał mi ktoś nadzieje na dziecko. Wcześniej tylko słyszałam że jest źle...
I właśnie w tym cyklu zaszłam; )

Aniu H wspaniale że pozytywna energia wróciła z Toba i ten Twój optymizm. Testujemy tego samego dnia jakby co;)
Wróciłam od dentysty zatruł mi zęba. Miałam go leczonego w październiku wiec nic nie zapłaciłam. Teraz jest ok bo znieczulenie działa boje się że może być gorzej jak przestanie.
Pogadałam z nim, że planuje ciąże i on mówi że to leczenie nic nie szkodzi, antybiotyku nie dostałam mam płukać buzię i smarować tym żelem, jakby co.
Dziś M przyjechał:)
Ustaliliśmy że będzie w tygodniu tez przyjeżdżał, jak da radę.
Więc wieczorem...
Witajcie nowe dziewczyny.

Ja wróciłam. I nie jestem w stanie się ruszać. Daleko nie było bo szlysmy 20.minut wolnym krokiem ale jestem obolała. Biodra stopy i plecy. Kosmos. Przykro mi ale nie odpisze na razie do Was. Buziakuje

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie to szkoda że grupka się posypała i że staraczki mało się udzielają.
Brakuje mi Minki, Mariolki, Oli lazurowej ...
Anette ja ciebie rozumiem. Mało jest tiu wiadomosci takich typowo medycznych. Ale mam wrażenie że jak zadam jakieś pytanie to dziewczyny odpowiadają.
Ja ma tak, że po nieudanym cyklu mam nerwa i nie bardzo mogę czytać o kopniakach i narzekaniach na dolegliwości ciążowe. Ja normalnie zazdroszczę, że dziewczynom się udało o mnie nie. Ale to nie ich wina, niczyja, takie jest życie. Ja się ciesze jak którejś się udaje i nam sie też uda.
Anett pisz co u ciebie. Na snap albo tu
Jak mnie jakiś temat nie interesuje, albo jak się na tym nie znam to nie biorę udziału w dyskusji.

No wpwsnie czesto mam infekcje, prwwdopodobnie od alergii ehhh na wszystko po kolei wychodzi ze jestem uczulona no i alergolog mowil ze jak M zje przed sexem jakies banany albo pomidory albo cos tak innego co powoduje alergie krzyzowa to bedzie mnie uczulac sperma! Szok totalny

reklama
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jesteście piękne! Kuleczko Ty to sama robisz zdjęcia?? Cudaśne:)

Mi tam pasuje jak piszemy i o ciązy i o mężach i o seksie i o włosach :) :tak::tak:

Do góry