reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dorciu fajnie , że wszystko ok u dentysty :* dobrze ze mu zgłosiłas starania :) na pewno niedługo się uda kochana. Przecież się umawialas żeby być czyjąś para nie :D

Mała mi jestem w szoku! Nie miałam o tym pojęcia! Haha nieźle. Nie ten cykl to następny. Ale na bank będzie :*

Kasiu zależy które zdjęcia :) jesteśmy z mężem po liceum plastycznym i były zajęcia z fotografii wiec coś tam się działo :)

A co do konfliktu to si podaje przeciwciała właśnie :)

No brak staraczek bo bardzo mnie zawsze cieszyły Wasze udane cykle i w ogóle.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Przy pierwszym dsiecku nie ma problemu. Ja to ze bylam po poronieniu w 7 tyg to nie zdazylo wytworzyc sie lozysko nie musialam brac zastrzykow po poronieniu a po porodzie to podawali mi zastrzyki [emoji5] to j3szcze duzo zalezy od tego jaki grupe krwi ma dziecko. U nas niestety maly ma po ojcu grupe i w drugiej ciazy moze byc juz gorzej.....ale robi sie rozne badania sa teraz juz leki[emoji5] sa przypadki ze noworodkowi trzeba przeprowadzic transfuzje krwi

KasiaMarysia a pytałaś Kamila o grupę? jak rak to dobrze.
Moja ginka jak mnie kierowała na HIV to mojemu tez kazała się zbadać. oczywiście zaznaczyła ze na pewno jesteśmy zdrowi skoro nie było zachowań ryzykownych ALE podkreśliła ze każdy co 5lat powinien robić testy bo zarazić można się nawet u fryzjera. a to ze ja mam wynik ujemny nie znaczy ze partner nie jest np. nosicielem co może "przejść" na dziecko. ..
ale oboje jesteśmy zdrowi :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry