reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej Kobiety! Ja Was czytam w miare na bieżąco no prawie...[emoji5] jak nadrobie ponad 200 postów to albo nie mam czasu już odpisać albo już nie wiem co[emoji5] u mnie wtym cyklu nici bo mialam infekcję zreszta często je mam ehhh. Ogolnie to u mnie nic ciekawego, wiecej prsebywam na dworze bo ogród a to krzaki ogarnac a to to a to tamto i dzień mija.
Pozdrowienia dla Wszystkich

reklama
Hej Kobiety! Ja Was czytam w miare na bieżąco no prawie...[emoji5] jak nadrobie ponad 200 postów to albo nie mam czasu już odpisać albo już nie wiem co[emoji5] u mnie wtym cyklu nici bo mialam infekcję zreszta często je mam ehhh. Ogolnie to u mnie nic ciekawego, wiecej prsebywam na dworze bo ogród a to krzaki ogarnac a to to a to tamto i dzień mija.
Pozdrowienia dla Wszystkich

Hej mala:))
Wiesz ja też miałam bardzo często infekcje i okazało się ze mąż mnie ciągle zarazal. Dostał krem a ja globulki i problemu juz nie ma:)

MałaMi a infekcje nawracające probowalas zdiagnozować? może zmiana diety albo jakieś kosmetyki by ci pomogły się z tym uporać?

Zresztą infekcja nie tyle skreśla zajście w ciążę w danym cyklu co ze staraniami robi się. kłopot bo jednak żeby ją wyleczyć to lepiej się nie kochać. ..

zazdroszczę wam tych ogrodów. .. my myślimy nad jakaś dzialeczka rekreacyjna blisko ... ale póki co w sferze marzeń pozostaje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :) Generalnie nie powinno mnie tutaj być, ale odchodzę już od zmysłów.. Piszę nie po to żebyście powiedziały, czy jestem w ciąży, tylko, ze muszę się wygadać a nie mam komu i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Do rzeczy: mam już dwóch synów - 7 l i 13 l, mam juz 38 lat i nie planowałam ciąży, Zawsze miałam regularne cykle, jak w zegarku, ale tym razem coś jest nie tak. Po pierwsze ok 22 dc lekko plamiłam na brązowo (nigdy mi się to nie zdarzyło), okresu nie dostałam (cykle mam27/28 dni), tzn w 30 dc i 32 dc miałam lekkie plamienia (okresy mam baardzo obfite) i od tego czasu cisza. Dziś jest 38 dc. Zrobiłam w sumie 4 testy (zazwyczaj po południu), wszystkie negatywne. W poprzednich ciążach test wychodził mi od razu w dniu spodziewanej @. Gdyby nie samopoczucie to byłabym pewna że to jakieś zaburzenia hormonalne, objawy mnie mylą i powodują jeszcze większy strach, mam zgagę straszną (główny objaw w poprzednich ciążach), szczypią mnie sutki (ale piersi są normalne poza tym i nie bolą mnie zbyt, chociaż przed każdym okresem bolały strasznie), boli mnie cały czas podbrzusze, mam kłucia po bokach, ciągłą suchość w ustach a dziś jeszcze doszły nudności, biegunka i ból głowy. O śpiącości już staram się nie myśleć, bo zaczęło się ciepło robić, więc to może na zmianę pogody :) Prawdopodobnie w piątek wszystko się wyjaśni bo idę na USG, ale czy takie cuda się w ogóle zdarzają, żeby być w ciąży i żeby testy wychodziły negatywnie? Ech :/ to dopiero by było, stara a głupia :)
Pozdrawiam cieplutko i życzę Wam owocnych starań :)

Dziękuję, baaardzo mnie to pocieszyło :D:D W piątek dam znać gdybyście były ciekawe, ale bardzo się boję, na prawdę. Zawsze się śmiałam z takich "starszych pań"co zaliczyły wpadkę.. :/

Ja nie będę komentować tego co napisała Aneta, ale przyznam że tak jak resztę dziewczyn zabolały mnie te ,,głupoty".

MałaMi super że nas czytasz i raz na jakiś czas się odezwiesz :) ja też dużo teraz przebywam na dworze, remont domu trwa więc nie mogę usiedzieć w domu i codziennie tam jeżdżę :D co do infekcji, byłaś u lekarza?

Kaśka03 koniecznie daj znać w piątek co i jak :)

reklama
Kaska, czyli mamy zyczyc trzeciej ciazy? :-) to zyczymy i dawaj znac. Zawsze jest nadzieja :-)

Czesc MalaMi :-) tu juz tyle razy wywolywalysmy Cie do tablicy, ze hoho :-) kiedy Ci sie kolejny cykl zaczyna?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry