reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Interesuje mnie również gdy piszecie o ciazach a nie o kochankach mężów, farbowaniu włosów itd. Chcę wam uświadomić że nie ja jedna nie pisze. Z całą resztą dziewczyn mamy ze sobą kontakt...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokladnie. Anette, w sumie chwala ze choc jedna ma odwage powiedziec, ze nie odzywa sie , bo.... A to kiedy bedziemy boldowac czcionke to juz chyba indywidualna sprawa. Forum publiczne, a skoro i tak ze soba piszecie nie o glupotach to nir rozumiem po co Wam jeszcze czytac o nas. W forach mozna przebierac, nikt tutaj nikogo na sile nie trzyma. Jeszcze nas kurcze poproscie o zmiane tytulu.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie forum medyczne ! Nie będę wciąż pisać o dolegliwościach , sluzie i objawach bo interesuje mnie też życie dziewczyn z racji tego , że to moje koleżanki . Prywatnie tez rozmawiasz tylko i wyłącznie o macicy?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za mile slowa, bo jeszcze nie podziekowalam <3 [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Fb tez nie mam jak cos :(

I nie kloccie sie, serioooo, prosze Was wszystkie, bardzo bardzo bardzo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Ania , nie chcemy się kłócić ale uważam, że to nie w porządku. Przecież jak się kogoś lubi to się interesuje jego przeżyciami , rozterkami itp

Jak się czujesz kochana? Euforia dalej :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Anette bardzo przykro mi że Ty to piszesz.
Gdybyś się chociaż udzielała to zrozumiałabym że Ciebie to wkurza. Ale Ciebie nie ma, tak samo jak większości dziewczyn... więc z kim mam rozmawiać o staraniach, śluzach, wydzielinach itp.?
Uwierz mi że te starania bardzo dużo mnie kosztują, i codzienne rozmowy o szyjce, wydzielinie, testach, owulacjach, ciążach po prostu by mnie zniszczyły... Ja muszę trochę od tego odpocząć, stąd te rozmowy o mężach, kochankach czy farbowaniu włosów.
Ja wiem że te dziewczyny którym nie udało się zajść dopadła frustracja, są wkurzone tym że innym się udało, a one są dalej bez tej drugiej kreski. Ale proszę was, dajcie innym cieszyć się brzuchami!
Do was też kiedyś los się uśmiechnie...
Jeśli chcecie coś zmienić w tym temacie to po prostu bądźcie, piszcie...
Bez sensu cokolwiek zmieniać dla osób których nie ma.

Poza tym po co nam uswiadamiac, ze nie Ty jedna pisac przestalas. Doskonale wiemy, bo widzimy, ale to nie znaczy, ze mamy przestac ze soba pisac, bo inne przestaly. Jak ktos nie ma potrzeby niech nie pisze, mozecie sobie tylko czytac przeciez jak do tej pory.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
anette rozumiem ze piszesz w imieniu CALEJ reszty..hm..skoro nasze zycie to dla was glupoty zadan to samo pytanie co india..dlaczego zawracasz sobie glowe naszymi glupotami?
ja moge tylko wypowiedziec sie z mojego punktu widzenia..nie mam na tyle odwagi zeby mowic w imieniu wszystkich..a wiec owszem bardzo chcialam miec dziecko ale mam swoje zycie.dziecko prace zlobek meza znajomych lepszy gorszy dzien..
to co laski zmieniamy nazwe forum na glupotki czy uciekamy i robimy miejsce innym?

Do góry