reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tatinka według mnie Twoja teściowa jest wspoluzalezniona. Czuje się dobrze w tej sytuacji bo dzięki niej wszystkie oczy są zwrócone na nią. Wszyscy ja pocieszają, pomagają, rozczulaja się nad nią. A ona przyjmuje rolę ofiary. Dla mnie to taki wampir energetyczny. Gdyby naprawdę cierpiała z powodu uzaleznienia Twojego tescia z pewnością nie wciągala by w to gó*** swoich dzieci. Dzieci jak wiadomo zawsze pójdą za matka w ogień. Ciężko się dziwić Twojemu mężowi ze próbuje pomoc matce i wszystko przeżywa.

Popieram Madzie jakby cierpiała to nie tylko by nie wciągała dzieci w to , a po drugie probowałaby mu pomóc. Najgorsze jest to , że Ty sie denerwujesz, a Twoj maż nie widzi winy swojej matki,

Mamakulka jak tam dziś humor? :*

laseczki jakie plany weekendowe?
my kupiliśmy wczoraj meble :) a dziś agd całe :)
meble do kuchni w projekcie jeszcze... no i narożnik i łóżko dla małej wybrane tylko zamówić trzeba :D

Hej u mnie słabo w sumie nie mam humoru taka jestem niemrawa. Mąż dzwonił , pretensje ze ja mam pretensje i costam pogadalismy. Zwróciłam mu uwagę żeby trochę się zainteresował co u mnie i brzucha bo coś nie umiał nawet zapytać. Popytal i poszedł.ja na pocieszenie kupiłam sobie parę smakołyków - truskawki ogórki gruntowe krakersy i pastę z pomidorów :) będę jadła i gapila się w tv. Jeszcze tylko wyjdę z psem i daje czadu aż usne :D

Mówił mąż ze wróci w piątek ale zanim dojdzie to tak naprawdę będzie sobota wiec tydzień musi minąć :)

Życiowa uwielbiam kupować <3

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka wróci mężu będzie lepiej :* przynajmniej mam taką nadzieję ;)

ja też lubię zakupy haha najbardziej lubię kupować prezenty... ale teraz to jakiś kosmos... meble mieliśmy wybrane... jasne a kupiliśmy ciemne :p
co chwila nam się odmieniaja wybory hehe jeśli chodzi o agd to wczoraj znowu oglądaliśmy. .. i na necie i stacjonarnie. dziś mój poszedł miał wybrane modele a i tak lodówkę inna kupił :p i zmywarkę totalnie zmieniliśmy z 45 na 60... no i przytargal mikrofalowke jeszcze od razu i okap kupił bo ja zapomniałam zupełnie o tym ha ha ha
łóżko dla Marysi mamy wybrane i narożnik ale to trzeba zamówić i kolor dla Marysi wybrać.
dobrze ze takie akcje są raz w życiu ewentualnie dwa bo ja już mam dosyć. .. jeszcze farby i panele... no i pomalować. .. u małej chce kawałek ściany w farbie tablicowej. .. i sprzątanie no iii sama przeprowadzka. ..

i drzwi wejściowe wymienić. .. i kaloryfer zlikwidować w kuchni żeby meble moc zrobić :p
strasznie tego dużo :p

Ja to uwielbiam :) No może wole pomalowane mieć już i urządzać po prostu. Serio to mój konik :) Ja mam ciemne meble i nie chce Cię straszyć ale wkurwiaja mnie bo kurz wieczny na nich panuje i czasem już rękawem je wycierać bo ile można :) a dwa , urodze i mały zacznie chodzić i dotykać to same paluszki będą :) to samo lodówka bo też mamy czarna[emoji14]
5f34f81595455ddfa66cc9f611cc209b.jpg

agd mamy w inoxie unikalam czerni w kuchni :p a meble były takie ładne i regał taki fajny masywny... pewnie i tak mi nie wystarczy miejsca na książki :p
do tego mieszkania kupowalismy meble w kolorze dąb sanoma czy jakoś tak i planowaliśmy znowu coś w ten deseń ...
tez pomyślałam o kurzu ale jakoś dam radę chyba :p

zresztą nie będziemy mieli zbyt wiele w dużym pokoju... bo szafkę rtv długą, witrynę zamykana i ten regał. .. i ławę w tym kolorze. .. nawet nie wiem jak się nazywał :p
krzesła mam u rodziców i komodę taką ciemna tez ale nie wiem czy je przywiozę. .. stół jeszcze by się przydał ale jestem juz wypluta :p

reklama
Ja nam trochę antyków i te hemnes ikea ciemne. A stolik kawowy zrobiłam ze skrzynek , niewiem czy kojarzysz patent?
Juz mi się włącza myślenie co jeszcze można zrobić :D

Tylko dla Igiegi kupujemy białe meble w sumie i reszta dodatków będzie szary zielony :)

Do góry