reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja kuchnie chce biała , blat drewno. Cegły na ścianie i szachownica na podłodze :) czarne sprzęty żółte dodatki tadam :)

Właśnie zrobiłam listę na stronie ikei cokupuje Ignasiowi :) parę razy kopnął z uznaniem :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś strasznie brzydka pogoda i zimnica straszna:) Po tych kilku dniach słoneczka jakoś ciężko zaakceptować taka zmianę.
Ja prasuje i oglądam " Do utraty sil" fajny film :)
Dziewczyny ja też lubię urządzać wnętrza, mój M niestety mniej i męczy go trochę to moje planowanie. Miałam nadzieję, że w weekend majowy namówię go na przemalowanie pokoju. Wstępnie kiedyś się zgodził, ale chyba zapomniał. Mogłam to na piśmie chcieć;)

Dobry wieczór mamusiom, brzuszkom i staraczkom :*

Co porabiacie? Kurde zmieniło mi się imię tzn podoba mi się Ivett i Bruno :)

Jedyne co mi zostało urządzać to pokój w którym śpie obecnie, bedzie spał maluch a ciasno mam. Jutro wstawie zdjęcia pokoju.

reklama
Do góry