reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka jasne ze kojarzę :) ogólnie skrzynki i palety teraz są na czasie a można cuda wyczarować. .. ale teraz nie miałam miejsca i czasu na zabawę. ..

co do dzieciakowego kącika to ja o tym nie myślę jeszcze... mieliśmy mieć sypialnie w końcu i się nią nacieszyć ha ha ha ale nie wyszło. .. tzn. mamy czwarty pokój w razie czego ale chcieliśmy tam zrobić pracownio siłownię tzn. rowerek maty rzeczy na treningi mojego plus kącik do szycia a sama wiesz ile tego jest do upchania :p wiec póki co sypialnie będziemy dzielić z bobo a później zobaczymy czy dzieciaki będą chciałby być razem czy osobno i jak osobno to w sypialni zrobimy pokój maluchowi a sami w dużym pokoju będziemy spać :)

reklama
Pewnie jak Marysia będzie juz nastolatką to i rąk osobne pokoje będą miały z dzieciakiem żeby miała więcej prywatności :)

No my mamy trzy pokoje ale nie robie synusiowi osobnego na razie bo uważam ze.to bez sensu :) będzie bliżej i fajniej przecież niemowlę nie będzie w figlach przeszkadzać :)

Ja miałam sofę z palet , później ja rozebralam a teraz chyba zrobię znowu ale narożnik. Kurde to jest super sprawa tym barziej , że potrzebuje tylko palet bo mam dwa materace :D taknmnie korci ....

A jakie kolory ścian chcecie? Życiowa kochana obudziłam mnie z tego smutnego nastroju :D kombinacje włączyłam hehe I mały aż trochę pokopal bo od 2 dni mało aktywny jest więc się ciesze każdym ruchem :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

wiesz chyba pójdę w beze i kremy w salonie trochę nudno będzie ale z biegiem czasu na ścianie pojawi się wielki malunek lokomotywy w barwach klubu (marzenie mojego) a więc będzie miała niebieskie akcenty i pewnie będę kombinować z kolorowymi dodatkami takimi nasyconymi źr by nie było nudno; )

u Marysi na pewno pudry róż z mocnym fioletem albo wscieklym różem ale bez nadmiaru no i farba tablicowa z horyzontem ala zamek... w sypialni zobaczymy jeszcze bo o niej nie myślimy póki co. to takie ustalenia wstępne ;)

Buu ja tęsknię za kolorami a mam samo drewno bo chałupa drewniana. W wynajętym najpierw zrobiłam bez i cegła a później już byłam w ciąży i zrobiłam turkus z szarym i jedna ściana zygzaki. Teraz mam trochę bardziej rustykalne wnętrze właśnie ze względu na drewno i te antyki. Ale dodatki robią trochę robotę za skandynawski :)
Kurde aż mam chęć coś tam zrobić teraz :D a tu dalej tydzień czekania :)

no i z czasem zlikwiduje my boazerie z przedpokoju i trasie my coś w bielach i szarości ach. .. ale to jak szafy porobimy z lustrami :)

My mamy w przedpokoju dwie mega wielkie szafy ale w takim starym stylu wiec może chociaż fronty da się wymienić na przesuwane z lustrem... no i mamy szafę z zestawu mebli tych co kupowalismy do tego mieszkania ale przerobilismy ją na półki zamiast drążka wiec miejsc do chowania mamy sporo :)

Mnie by się przydało. Teraz dla małego chce kupić komodę cztery szuflady i mam nadzieje ze starczy no i regalik na jakieś zabawki godne wystawienia i książeczki bo reszta w pudła i juz :) zazdraszczam Ci urządzania wnętrza :D moja siostra tez zaraz będzie urządzać bo też kupują własne M tylko czekają na decyzje kredytowa. Ja to mam nadzieję domek wybudować za chwile :D w sumie to chcieliśmy juz teraz zaczynać ale się skomplikowalo[emoji14]

reklama
Ja juz po obiedzie, planów żadnych na weekend.

Życiowa zazdroszczę Ci ;-) ja też lubię kupować meble, organizować wszystko, urządzać :-D extra. Ale wiesz poleciłabym Ci jasne meble do kuchni, bo ja mam kolor wenge i nie sprawdza się.

Do góry