reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tatinko jakimi pierdolami??

Kuleczko no no ostro pojechałas z tym kacem :-) może kupi Ci coś fajnego.

Wiki nie chce innego faceta. Nie będę szukała ojca zastępczego dla mojej myszki, bo każdy facet będzie myślał, że chce go wykorzystać i wrobic w ojcostwo. Moja mama tak robiła, miała po ojcu chyba dwóch facetów, ja mam traume.

Dobrze juz nie smutam ;-)

Ja czekałam za mężem bo mieliśmy starania wdrożyć w życie jak załatwi ranne zgłoszenia ale dzwonił w sprawie auta które dopiero się pokazało i miał jechać jak już się postaramy trochę, ale powiedziałam mu że ja do wieczora zaczekam a okazja nie. I mnie posłuchał :)

Wiki wyjął sobie bo stały w garnku w zlewie żeby się rozmrozily... Ja patrzę co on taki zadowolony w kucki siedzi a on obrabia mi żeberko!
Wiki juz masz te dni??? ;)

Ale wiecie co? jakby powiedział rodzicom jaka jest sytuacja i oni by mu mówili żeby mnie zostawił to mogłabym zrozumieć. A tu nikt nic nie wie. Na dobrą sprawę mógłby powiedzieć ze to jego dziecko, przecież jeszcze wtedy tak jakby mieszkał mną, ale tak właśnie facet to facet sieje panikę.

A to łobuziak kochany. Moje to arystokracja takiego mięsa nie ruszą, no pierś z kurczaka jak im pokroisz i pachnie świeżością to łaskawie zjedzą. Kiedyś jak zrobiłam, jak goście byli kanapki z salami chyba to Zuza ukradła i uciekła ale zjeść nie zjadła tylko się tym bawiła :D

Nie wiem czy są te dni już wd kalendarza to jeszcze nie ale ciągle mam jakoś tak mokro, więc staramy się nie patrzeć jakie to dni tylko działać w miare systematycznie.

Noo dwa prezenty to by było najlepsze rozwiązanie :)

Ha ha ha prezenty ;-)a ja prezydenty napisałam :-D

Wiki to kot mojej mamy też się bawi jedzeniem, ale jak już nie jest głodny.
Ilu dniowe masz cykle??

reklama
wiktoria to dzialaj a ja trzymam kciuki!!ja w tym cyklu poprostu od zakonczenia zolzy co dwa dni..i masz:)wiec dzialac mi ladnie a ja wierze ze wam sie uda:):)

kasia a pierdolami..praca zlobek tymka..dzis przyjezdzaja moi rodzice to im powien ze bedzie drugie:) ojciec mojego meza znowu pije i tak mysle ci z nin zrobic..praca mojego meza..moj maz..o wszystkim mysle po troche i tak o niczym konkretnie..no i czekam na usg z serduszkiem.

a ty teraz nie mysl ze nie chcesz innego tylko czekaj na to co ci zycie przyniesie bo roznie bywa!!:)

Do góry