reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hehe no komplikacje. :) narobilam bigosu z tymi imionami[emoji14]

A Aniu my nie mówimy po imieniu tylko przezwiskami, jakbym zdradziła to już byście mnie na fb mogły znaleźć :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

A nie ma fantazji zobaczyć Cię z jakąś kobietką????:cool2:

Nie zdradzić kochana, bo oficjalnie nie jestesmy razem. On sobie ma zdecydować czy bedzie ze mną. pokręcone .....ale jak ja sobie pomyśle to serce mi pęka. Wiem jak on się czuł.
Synek piękny super Hero mamusi;) India też ma synka i Viola, Tatinka :) :tak::tak:a OlaMagda też? Tylko Życiowa ma Marysieńkę. Dora chyba też ma pierworodnego. Myszunia chyba laseczkę.

India to imię??:confused::confused::confused::confused::confused: śliczne, nie wiedziałam!

Wiki do zjeścia daleka droga , ale oby się udało. No my to mamy tymi kotami;D Ohhhh tak! Kicek już rozrabia :D Bardzo się bałam , że z tego nie wyjdzie. A Kicek na pewno pokocha maluszka:)
pokaż swojego kicia:D
Wiesz Lenka to świetne imię ,ostatnio modne:tak::tak::tak:. Mam bratanicę cioteczną Lenkę :) , a kolejna w drodze Wiktoria :D
Mi się podoba Iga, Inga, Milena, Joanna i Magda, jeśli India to imię to także ,ostatnio chyba ktoś rzucił Odeta , też ładne:)

Ale mam nadzieje żadna laska się koło niego nie kręci?

Do mnie dziś się były odezwał... pytał się co robię pod koniec tygodnia..

reklama
Anette szczerze mówiąc ja byłam u 4 podczas ciąży i nie mówię tutaj z ironia. W ciąży warta sprawdzać lekarza i zmienić jeśli nie odpowiada i się mu nie ufa. Ja dzięki temu odkryłam, że mam krwiaka. Tylu lekarzy nie widziało nic na usg I odsylali mnie z plamieniem bo to niby normalne. I co? I wcale nie normalne. Kto wie co by było gdybym.nie była uparta panikara. Także nie zgodzę się z Tobą.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

MamaKulka to dobrze napisałam żeby chodziła do kilku, będzie mieć pełną kontrolę

Do góry