reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka ja z Marysia jak tylko mogłam to chodziłam :p zaliczyłam Hey i kilka koncertów reege i Peszkowa i rocktowera oj dużo by wymieniać :D
oczywiście nie pod sceną i nie przed nagłośnieniem :)

Madziu a co były od Ciebie chce nie wie ze masz męża i synka?
A nie wiem właśnie, ale pewno niedługo się dowiem:D
Pisze czasem ta Ewelina z dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie co on ?? Ale jeśli nie chesz to nie musisz mówić kochana

A kto to ta Ewelina kurde?
Jasne, ja nie mam żadnych tajemnic przed mężem i on o wszystkim wie:D
Dzisiaj wchodzę a tam wiadomość od niego na fb:/ on z tego co wiem ma żonę i chyba dziecko? Ostatnio był na mnie śmiertelnie obrażony jak mu pogratulował przyjęcia do zandarmerii wojskowej:D
Ja go znam od 13 roku życia, znamy się jak lyse konie... super kolega, przyjaciel. Ale jako facet zupełnie mnie nie interesuje.
Odpisałaś mu ze w przyszłym tygodniu zapewne będę siedziała w domu z synkiem. A czemu pyta?:D
Mam nadzieje ze go to już zniechecilo:D

No właśnie chciałabym w bezpiecznej odległości od sceny i od głośników. Zastanawia mnie natężenie hałasu . Są zdania podzielone. Mam teraz za tydzień u siebie mini fest i we Wrocławiu mój ulubiony na wagenburgu i nie wiem. Teraz bym z chęcią pojechała ale do wroca zależy od upału i mojego samopoczucia ale korci mnie[emoji14]to ciężka muzyka I dlatego się obawiam :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

byłam tez na przeglądzie kapel hardcorowych i trash metalowych :p tylko mówię bezpieczna odległość i chronienie brzuszka przed pijanym osobnikami :p bo czasami może ktoś na ciebie wpaść itp. ja na każdy koncert szłam dużą grupa i każdy traktował mnie jak jajko i pilnował :p

A nie wiem właśnie, ale pewno niedługo się dowiem:D

A kto to ta Ewelina kurde?
Jasne, ja nie mam żadnych tajemnic przed mężem i on o wszystkim wie:D
Dzisiaj wchodzę a tam wiadomość od niego na fb:/ on z tego co wiem ma żonę i chyba dziecko? Ostatnio był na mnie śmiertelnie obrażony jak mu pogratulował przyjęcia do zandarmerii wojskowej:D
Ja go znam od 13 roku życia, znamy się jak lyse konie... super kolega, przyjaciel. Ale jako facet zupełnie mnie nie interesuje.
Odpisałaś mu ze w przyszłym tygodniu zapewne będę siedziała w domu z synkiem. A czemu pyta?:D
Mam nadzieje ze go to już zniechecilo:D
hehehehe mam nadzieje , że na nic nie liczy:D

Madziu jak ja sie z K spotykałam to on mi powiedział, że sie z taka Ewelina spotyka, która ma dziecko 3 letnia Julkę. O matko jaka byłam zła, ale nie potrafiłam sobie tego wyobrazić. Nagadałam mu , że co on ?! Babkę z dzieckiem itp to później jak pytałam co z nią, to pisał że to koleżanka i cudzego dziecka nie będzie wychowywał.
Cóż ja myślę, że ona myslała że głupiego dorwała, Paweł kasę umie zarobić, ale nim trzeba się opiekować , bo bierze leki na ciśnienie, chorował na serce. I teraz sie boję żeby mnie nie traktował tak jak jej ;(.

Kuleczko Życiowa ma racyje :D uważaj na brzusio ;) a co dosłyszy to jego ;p

Hmm Kasia a tekst o obcym dziecku ci nie dał do myślenia? o_O

ech ...my mieliśmy na wooda jechać ale w tym roku to odpuscimy :p
o ile z Marysia było fajnie wyskoczyć na jeden dzień tak z małą i wielkim brzuchem sobie tego nie wyobrażam jakoś :p

reklama
Hmm Kasia a tekst o obcym dziecku ci nie dał do myślenia? o_O

ech ...my mieliśmy na wooda jechać ale w tym roku to odpuscimy :p
o ile z Marysia było fajnie wyskoczyć na jeden dzień tak z małą i wielkim brzuchem sobie tego nie wyobrażam jakoś :p

Wiesz on to odnoście tej Eweliny powiedział, ale tak powiedziałam mu o tym to stwierdził ze mnie kocha i to inna sytuacja, bo jestem jego żoną i on może pokochać to dziecko .

No faktycznie na woodstok to za późno, a blisko masz ???????????

Do góry