reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
kurwaaaa tyle napisałam. ..

dosyć daleko. ..

Kasia sorry ale ja bym mu nie zaufala. ja wiem ze to niby ty ponosisz winę (pisałaś tak niejednokrotnie) chociaż się z tym nie zgadzam. ale pisałaś tez o tym jak P cie traktował w trakcie małżeństwa jak nie udawało ci się zajść w ciążę. ..

to nie jest wg mnie człowiek warty zaufania. odbieram go jako manipulanta i skrytego egoiste.
a jeszcze jedno skoro powiedział tak o tamtej kobiecie to tobie też może tak powiedzieć. nie mowie teraz ale może za rok? dwa? gdy wychowywanie "obcego" dziecka go przerosnie. bo np. ty nie będziesz przy nim skakała bo będziesz się. opiekowała dzieckiem. i pamiętaj ze twoje uczucia są na ostatnim miejscu teraz i jego też.

Marysiu, kiciaków wyślę Ci zdj jak wrócę, lece do tej fryzjerki bo zaraz się spóźnię. Później Was nadrobię :p bo chwile mnie nie było a tu już tyle postów. Ładne tempo dzisiaj :)

Co do imion to nie mamy zadnego pewniaka.
Odeta, Judyta, Ida, Eliza, Edyta
Przemek, Kacper, Antoni, Mateusz.... Sami nie wiemy... I nie sadze, aby do polowkowego cos sie zmienilo :-)
Mi to sie Oliwier podoba nawet, ale maz nie chce.
A Radek chce Gabrysia

A propo Gabrysia- cudny chlopczyk :-)

India noo nie widać ...

Życiowa to nie opłaca Ci się jechać na jeden dzień, jakbyś miała blisko to oczywiście. Ale latem będą festyny więc pewnie na coś się załapiesz;)
Wiesz ja też się dobrze nie zachowywałam, nie dbałam o sobie. On przyjeżdżał , a ja grałam w lola w szlafroku, nie ugotowane, sprzątać też mi się nie chciało. Ciężko mi było o sobie mówić źle. Trochę dorosłam, zmieniło mnie życie i dotarło do mnie że też nie byłam fer. Nie zachodziłam w ciąże, bo u nas inaczej seks wyglądał. Wiesz 8 lat związku już wiało nudą, a ani i ani jemu nie chciało się tego zmienić.
Z drugiej strony jeśli by nic do mnie nie czuł to po co by sie ze mną spotykał? Tracił by na mnie czas? Nie wydaje mi się. Oboje wiemy że dziecko jest najważniejsze, ja Wam nie pisze o spotkania o tym jak sie zachowuje głaska mnie po brzuchu, bardziej czeka na ruchy niż ja. A inaczej sie pisze z nim inaczej rozmawia. Przyjaciółka mówi , że to szansa dla nas , nie mogliśmy mieć dzieci a teraz możemy być rodziną.

Co do imion to nie mamy zadnego pewniaka.
Odeta, Judyta, Ida, Eliza, Edyta
Przemek, Kacper, Antoni, Mateusz.... Sami nie wiemy... I nie sadze, aby do polowkowego cos sie zmienilo :-)
Mi to sie Oliwier podoba nawet, ale maz nie chce.
A Radek chce Gabrysia

A propo Gabrysia- cudny chlopczyk :-)

Odeta i Judyta mi się najbardziej podobają, a dla chłopca każde ;p

Ja mam dla chłopca Filip, Piotr, Mikołaj

reklama
U to tez sobie maluch posłucha :D u mnie słucha szczekanie jeleni jak w domu jestem.

Ja dla dziewczynki miałam Zoja lub Greta a dla chlopca Ignacy i mnie się podobało Tytus ale mąż mnie mało nie zezarl :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Do góry