reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madzia kurde weź nie strasz :p doła wczoraj złapałam...pół wieczoru ryczałam jak sobie Pawła z jakąś laską wyobraziłam ten tego .... fuck! A co do staników to racja , racja , mój lubi bez poduszek :D

Wikii czyli bedziesz miała Wiki ?

Kasiulku nospe weź

Kuleczko jak wpadną z zusu :D

Ola spokojnie, ja robiłam pierw w poniedziałek potem w czwartek i dużo nie wzrosła. Później już wolniej przyrasta :)

A z kim on ma Cię zdradzić? Taka śliczna z Ciebie dziewczyna:)

Mamakulka zapomniałam Tobie odpowiedziec:) tak mam już jednego kochanego syneczka Gabriela:) ma prawie 9 miesięcy i śliczny z niego chlopaczek:)

Załączniki

• 20160327_171452.jpg
    20160327_171452.jpg
    862,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
No Marysienko dla mnie to tragedia z tymi oczami... ja poważnie nie widzę nic. A kupować okulary na 3 miesiące?

No Igi może nie szaleje ale leniwie popukuje :) cieszę się i z tego bo mało czułam. Tutaj sie tak rozbudzil chłopak :)

Ej właśnie na sierpniowkach sie dowiedziałam , ze na l4 może Cię zus sprawdzić :/ No i jak teraz mi wpadną na jame to nie mam kasiory przez miesiąc czaicie? Masakra

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Na l4 lekarz zaznacza czy musisz leżeć czy nie Jeśli nie musisz to mogłaś no na zakupy wyjść albo na wizytę

Kasiuuuu, powodzonka dzis na wizycie! Trzymam kciuki i czekam na wiesci ;**

Jak tak teraz mysle... to imiona mniej wiecej znam, ale nie wszystkie wlasnie, szczegolnie, za co przeppraszam, "nowe" dziewczyny nie do konca pamietam imionaa!

Ze Kulka to Ksenia to pamietam! I bardzo mi sie podooba to imie. I ze Wiki to Madzia tez, ale ze by sie pomieszalo mowiac Madziu do Wiikii to zawsze mowie Wiki ;D
India to Aneta, ale ze jest jesscze druga Aneta, Annette, to India to India ;D
Ja jestem Anna Maria Magdalena, na bierzmowanie wzielam Magda bo baaaardzo mi sie podobalo, i ladnie brzmialo z moimi dwoma pierwszymi ;p

Moze jestem nieoryginalna, ale posobaja mi sie imiona Maja i Lena.

A co do tego, ze Ksenia z mezem nie mowicie sobie po imieniu - too ja z M.tak samo. Znaczy ja czesciej, a on nigdy przez 6 lat nie ppowiedzial do mnie "Aniu" ;D zawsze przezawsze "Anno" , dZiwnieee

KasiuMarysiu Oki:)
W ogóle idę do tego lekarza za dwa tygodnie na to usg i bede tylko do niego chodzić bo ten co idę na usg kazał mi zrobić progesteron czy ciąża się dobrze rozwija
A ten co wczoraj bylam u niego po l4 to mówił zeby nie robić progesteronu tylko beta powie czy się normalnie ciąża rozwija i morfologia czy się dobrze zagniezdzilo co lekarz to inaczej mowi...

Kasia654 chyba każda w ciąży po kolei ten brzuszek jednak czuje :) a tak ogólnie jak się czujesz?

KasiaMarysia no kieeedyś będę miała :) oo słodko jak kotek mruczy do brzuszka, my czasem oglądamy sobie takie śmieszne filmiki z dziećmi małymi i zwierzętami. Czasem mnie rozczulają a czasem rozśmieszają tak że oddychać nie mogę. Ja nie wiem jak mój kot zareaguje kiedyś na dziecko, trochę się o to boje.
A Kicek? Już dobrze całkowicie? Doszedł do siebie?
A ja strasznie czekam aż tak całkowicie zejdziesz się z mężem. Doczekać się nie mogę :p

Madzia ale masz supermana fajnego :) do kogo bardziej podobny?

Pierwsza 11.01 a druga 18.01. Na drugim zdjęciu ta doktorka wpisała że wymiary dziecka odpowiedaja 11t 3 d a to był 12/13 tydzień! na szczęście tydzień później wylądowałam w szpitalu i babka na lepszym usg potwierdziła 14 tydzień.

Załączniki

• 1460101377835.jpg
    1460101377835.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 57
  • 1460101490590.jpg
    1460101490590.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry