reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia654 chyba każda w ciąży po kolei ten brzuszek jednak czuje :) a tak ogólnie jak się czujesz?

KasiaMarysia no kieeedyś będę miała :) oo słodko jak kotek mruczy do brzuszka, my czasem oglądamy sobie takie śmieszne filmiki z dziećmi małymi i zwierzętami. Czasem mnie rozczulają a czasem rozśmieszają tak że oddychać nie mogę. Ja nie wiem jak mój kot zareaguje kiedyś na dziecko, trochę się o to boje.
A Kicek? Już dobrze całkowicie? Doszedł do siebie?
A ja strasznie czekam aż tak całkowicie zejdziesz się z mężem. Doczekać się nie mogę :p

Madzia ale masz supermana fajnego :) do kogo bardziej podobny?

Podobno bardziej do meza;D niech się cieszy ze nie do listonosza:p

Ola - tak chciałabym juz teraz zajść w ciaze:) wole dwojke teraz odchowadz póki mam czas i mozliwosci:)

reklama
Te z allegro nie kupuj:) Są kiepskiej jakości i bardzo często w ogóle nie wychodza, ciągle są negatywne. Lepiej kupić 5 dobrych niż 30 do pupy:)

Chyba mamy wspólnego meza:) mój lubi bokserki i staniki sportowe:DD a co go przebierańców to chyba strój uczennicy .. albo super suczy:)) ostatnio mamy fazę na kajdanki... bo mój mąż ma prawdziwe:p
Mój M tez nie lubi koronekZaraz się okaże że faceci nie lubią takiej bielizny ☺

Anette szczerze mówiąc ja byłam u 4 podczas ciąży i nie mówię tutaj z ironia. W ciąży warta sprawdzać lekarza i zmienić jeśli nie odpowiada i się mu nie ufa. Ja dzięki temu odkryłam, że mam krwiaka. Tylu lekarzy nie widziało nic na usg I odsylali mnie z plamieniem bo to niby normalne. I co? I wcale nie normalne. Kto wie co by było gdybym.nie była uparta panikara. Także nie zgodzę się z Tobą.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Dziewczyny ja w ciąży nie byłam, ale mysle, ze tak samo bym panikowała jak Wy, a facetom sie łatwo mowi, bo żaden nigdy nie przezywaj tego stanu.
Dzwoneczku a skąd wracasz do Polski? Bo ten wątek mam zagubiony
Olu musisz sie uspokoić. I dla siebie i dla malucha. Negatywne myślenie przyciąga negatywne zdarzenia. Musisz zmienic nastawienie
Kasiu okres juz jest:) czekamy do czerwca :)

Aga kochana ja miałam torbieli juz wiecej niz sobie możesz wyobrazic. Od dłuższego czasu jest czysto. I normalnie moge zachodzić w ciąże powiedział lekarz :) bedzie dobrze. Torbiel podczas okresu prawdopodobnie Tobje pęknie. Bedziesz miała bardzo bolesna miesiączkę, ale organizm sie oczyści. Mi tak pękła dwa razy po progesteronie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kochana ja wracam z Belgii, 12 lat mieszkalam tu i teraz juz na stałe zjezdzam do Polski, choc wolałabym rodzić tu,gdyby mi wczesniej udało sie zajsc to by tak było ale ze wyszło jak wyszło to bede musiała w Polsce .

Czesc dziewczynki ja to w ogóle nie mam pamieci do imion i zawsze jak ktos sie mi przedstawia to potem i tak nie pamietam .
My dopiero wstałysmy z łozek i sniadanko jemy :)

Życiowa słiczny brzuszek :)

żeby była już środa .......

Jak z zusu wpadną to mnie nie zastana :D

Ja nie robiłam bety. Nie wiem co i jak :)

Ja wczoraj woeczorem tez myslslam o tym co by było jakby mąż mnie zdradził. Ale on nie jest taki. W ogóle jest szczery we wszystkim i jak z nim ostanio rozmawiałam na ten temat to mówił , że naet jakbym.pozwolila na otwarcie związku to by się zastanawiał bo nie wie jak by się po fakcie czuł. Fizycznie pewnie dobrze ale psychicznie by go zjadlo. Trójkąt go kręci jedynie[emoji14]

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
A nie ma fantazji zobaczyć Cię z jakąś kobietką????:cool2:

A z kim on ma Cię zdradzić? Taka śliczna z Ciebie dziewczyna:)

Mamakulka zapomniałam Tobie odpowiedziec:) tak mam już jednego kochanego syneczka Gabriela:) ma prawie 9 miesięcy i śliczny z niego chlopaczek:)

Nie zdradzić kochana, bo oficjalnie nie jestesmy razem. On sobie ma zdecydować czy bedzie ze mną. pokręcone .....ale jak ja sobie pomyśle to serce mi pęka. Wiem jak on się czuł.
Synek piękny super Hero mamusi;) India też ma synka i Viola, Tatinka :) :tak::tak:a OlaMagda też? Tylko Życiowa ma Marysieńkę. Dora chyba też ma pierworodnego. Myszunia chyba laseczkę.

India to imię??:confused::confused::confused::confused::confused: śliczne, nie wiedziałam!

Wiki do zjeścia daleka droga , ale oby się udało. No my to mamy tymi kotami;D Ohhhh tak! Kicek już rozrabia :D Bardzo się bałam , że z tego nie wyjdzie. A Kicek na pewno pokocha maluszka:)
pokaż swojego kicia:D
Wiesz Lenka to świetne imię ,ostatnio modne:tak::tak::tak:. Mam bratanicę cioteczną Lenkę :) , a kolejna w drodze Wiktoria :D
Mi się podoba Iga, Inga, Milena, Joanna i Magda, jeśli India to imię to także ,ostatnio chyba ktoś rzucił Odeta , też ładne:)

reklama
Do góry