reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia - staram się jak mogę ale po prostu już nie potrafię... Przelewa mi się.
Wiem że zaraz zostanę potraktowana jako siejąca ferment bo jako jedyna się negatywnie wypowiadam o dziewczynach. Ale kurde Aga tyle razy Ci pisałam żebyś przystopowała, nie wkręcała sobie ciąży! To że spytasz sie po raz setny czy to ciąża i polecisz po test a ktoś Ci przyklaszcze, sprawi ze będziesz szczęśliwa? Przy każdym mini objawie wszyscy mamy Ci wkręcać ciąże? Widzisz jak się teraz czujesz... A sama sobie na to zapracowałaś. Bo mnie nic nie kosztuje post typu - "Aga na 100 % jesteś w ciąży!".... mogę Ci to pisać co tydzień.
Tylko uwierz mi... po takich tekstach @ czy negatywny test będą bolały o wiele bardziej.
Olu.... ja nie znam Ciebie jako osoby, ale po tym co teraz piszesz... Ehhh... dużo pracy przed Tobą.
Powołałaś nowe życie na świat, teraz musisz dorosnąć i masz na to niestety tylko 9 miesięcy.

reklama
Ola, po prostu widac roznice wieku. Mozesz byc dojrzala i sie czuc dojrzala, ale Madzia ma troche w tym racji, ze musisz dorosnac. Nie martw sie, z pewnoscia dorosniesz. Ja w Twoim wieku ( jakkolwiek to brzmi :-) ) tez myslalam, ze jestem mega poukladana itp. I z perspektywy czasu wiem, ze bylam moze i poukladana, ale poukladana jak na swoj wiek, a nie jak dojrzala kobieta :-) nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi :-)

Tak, lepiej nie czytac glupot w internecie :-) zreszta jak to ciastek Zyciowej mowi co ma byc to bedzie, sa rzeczy, na ktore nie mamy wplywu i niestety, ale negatywne nastawienie moze na nas sprowadzic negatywne rzeczy

Olcia- a miałam późno owulacje tez bo miałam cykle 34 dniowe . No nie wiem juz sama . Ja mam zdjęcie usg zarodka dokładnie 2.9mm, a pęcherza 46mm , z 6 stycznia z pierwszej wizyty u gine i usg . Okres ostatni 20 listopad

reklama
U mnie powiedzial ze dopiero widac ala pecherzyk i ze jutro beta potwierdzi czy ciaza jest prawidlowa
Wiec dlatego sie martwie bo Ty juz widzialas zarodek/1

Do góry