reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia - staram się jak mogę ale po prostu już nie potrafię... Przelewa mi się.
Wiem że zaraz zostanę potraktowana jako siejąca ferment bo jako jedyna się negatywnie wypowiadam o dziewczynach. Ale kurde Aga tyle razy Ci pisałam żebyś przystopowała, nie wkręcała sobie ciąży! To że spytasz sie po raz setny czy to ciąża i polecisz po test a ktoś Ci przyklaszcze, sprawi ze będziesz szczęśliwa? Przy każdym mini objawie wszyscy mamy Ci wkręcać ciąże? Widzisz jak się teraz czujesz... A sama sobie na to zapracowałaś. Bo mnie nic nie kosztuje post typu - "Aga na 100 % jesteś w ciąży!".... mogę Ci to pisać co tydzień.
Tylko uwierz mi... po takich tekstach @ czy negatywny test będą bolały o wiele bardziej.
Olu.... ja nie znam Ciebie jako osoby, ale po tym co teraz piszesz... Ehhh... dużo pracy przed Tobą.
Powołałaś nowe życie na świat, teraz musisz dorosnąć i masz na to niestety tylko 9 miesięcy.

reklama
Ola, po prostu widac roznice wieku. Mozesz byc dojrzala i sie czuc dojrzala, ale Madzia ma troche w tym racji, ze musisz dorosnac. Nie martw sie, z pewnoscia dorosniesz. Ja w Twoim wieku ( jakkolwiek to brzmi :-) ) tez myslalam, ze jestem mega poukladana itp. I z perspektywy czasu wiem, ze bylam moze i poukladana, ale poukladana jak na swoj wiek, a nie jak dojrzala kobieta :-) nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi :-)

Tak, lepiej nie czytac glupot w internecie :-) zreszta jak to ciastek Zyciowej mowi co ma byc to bedzie, sa rzeczy, na ktore nie mamy wplywu i niestety, ale negatywne nastawienie moze na nas sprowadzic negatywne rzeczy

Olcia- a miałam późno owulacje tez bo miałam cykle 34 dniowe . No nie wiem juz sama . Ja mam zdjęcie usg zarodka dokładnie 2.9mm, a pęcherza 46mm , z 6 stycznia z pierwszej wizyty u gine i usg . Okres ostatni 20 listopad

reklama
U mnie powiedzial ze dopiero widac ala pecherzyk i ze jutro beta potwierdzi czy ciaza jest prawidlowa
Wiec dlatego sie martwie bo Ty juz widzialas zarodek/1

Do góry