reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja w 6.
a ty wyluzuj Ola bo się jeszcze panikę niepotrzebnie. pracuj nas sobą i tą cechą bo uwierz mi jak juz dziecko się rodzi to trzeba być opanowanym i zachowywać wielokrotnie zimną krew w ekstremalnych warunkach związanych z dzieckiem.

A no to będę trzymać kciuki :)

Ola naprawdę powinnaś się opanować bo to dobrze nie robi . Wszystko będzie ok.

Agusia mówiłam Ci , że to może być torbiel. Nie płacz. Wyleczysz to i będzie dzidzia. :*

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Zapytam jeszcze raz, czym się zajmujesz w pracy? :)
Kasiu ja poki sie ucze pracuje u nas w LG
Stoje na lini ciezko zeby ktos mnie zmienil czasami zebym glupie siku poszla
Dzwigam Leda 55 bo ja sprawdzam ogolnie ekran pod katem plam rys brudow etc ogolnie wszytskich defektow ktore moga by na monitorze jesli cos wylapie a na ledzie jest tego od zaje*ania to musze to sciagnac z lini isc z tym i odlozyc gdzie indziej ..uwierz mi ze kiedys ledwo z lozka wstalam brzuch mnie zaczyna bolec jak to dzwigam nie bede tam pracowac wszystkie dziewczyny w ciazy odrazu uciekaja gdybym miala buirowa prace to bym mogla siedziec i siedziec w ciazy ale nie tam ..

Ola od om u mnie to bym 8-9 tydzień i nie było nawet struktur zarodka widocznych. .. wiec luz dziewczyno.

Aga nie myśl i takich rzeczach. gdyby była raka możliwość to by ci lekarz powiedział.

reklama
Do góry