reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia- to zależy od zarobków , ja dostaje tylko 200€ rodzinnego na dwoje dzieci , bo obije pracujemy wiec nie ma szału z opieki :-) ale jeżeli chodzi o leczenie to żyć nie umierać , ubezpieczenie ci wszystko płaci z pracy , a jak nie masz pracy to opieka ci płaci wszystko , masz taką kartę jak bankową i wbijasz ja u każdego lekarza szpital itd .. I odrazu zwracają .

KasiaMarysia- to zależy od zarobków , ja dostaje tylko 200€ rodzinnego na dwoje dzieci , bo obije pracujemy wiec nie ma szału z opieki :-) ale jeżeli chodzi o leczenie to żyć nie umierać , ubezpieczenie ci wszystko płaci z pracy , a jak nie masz pracy to opieka ci płaci wszystko , masz taką kartę jak bankową i wbijasz ja u każdego lekarza szpital itd .. I odrazu zwracają .

To fajnie :) Polskę nie stać na takie cacka ;/

;( siedze i rycze ;(

Xoxo
Aga kochana idź może do innego lekarza i skonsultuj się. Niech zrobi usg Ja kiedyś poszła do lekarki która mi nadżerke wymyśliła i chciała jakieś zabiegi robić. Poszłam do innego okazało się, że wszystko ok a tamta mnie na kase naciągała.

Aga dziewcyzny mowily ze jak beta i testy negatywne to w ciazy nie jestes zamiast isc do lekarza to Ty wymyslalas sobie ciaze
Torbiel moze pojawic sie z tego co wiem tez jak nie bylo owulacji.
To przez nia mozesz nie miec okresu wchlonie sie i bedziesz sie starac o dzidzie:)
Ja jestem panikara wiec na pewno bym juz poleciala do lekarza.
Ja tez nieraz mialam takie cykle dlugie a Ty nie masz caly czas takich z tego co wiem.
Raz mialam 37 i owulacja normalnie byla o czasie
trzymam kciuki i nie placz;*

reklama
Do góry