KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja tam OLCIE rozumie , jest młoda i tez tak sie bałam przy pierwszym dziecku :-)
Ja mam pierwszą ciążę i nie schizuje ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam OLCIE rozumie , jest młoda i tez tak sie bałam przy pierwszym dziecku :-)
A ja schizuje OlaMagda kochana jesteś naprawdę. Ja się nie wpierniczam.
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
KasiaMarysia- to zależy od zarobków , ja dostaje tylko 200€ rodzinnego na dwoje dzieci , bo obije pracujemy wiec nie ma szału z opieki :-) ale jeżeli chodzi o leczenie to żyć nie umierać , ubezpieczenie ci wszystko płaci z pracy , a jak nie masz pracy to opieka ci płaci wszystko , masz taką kartę jak bankową i wbijasz ja u każdego lekarza szpital itd .. I odrazu zwracają .
Aga kochana idź może do innego lekarza i skonsultuj się. Niech zrobi usg Ja kiedyś poszła do lekarki która mi nadżerke wymyśliła i chciała jakieś zabiegi robić. Poszłam do innego okazało się, że wszystko ok a tamta mnie na kase naciągała.;( siedze i rycze ;(
Xoxo
Prosze znalazlam wpis Violi a wy mi mowicie nie martw sieKasiu ja bylam teraz równo 6ytyg od om i zarodek jest ale jeszcze serduszko nie bilo i mam wizytę za 2tyg takze może rzeczywiście za 3tyg najpewniej
Aga po duphast powinna przyjść. Pomyśl, że nawet jeśli jest torbiel to lepiej, że nie w ciąży teraz wyleczysz i będzie dobrze.Dzieki dziewczyny za wsparcie ... Czekam teraz tylko na okres i daj boze zeby szybko przyszla
Xoxo