reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie chce tu dyskutować o polityce ale co spodkam kogoś to Francuzi sa strasznie oburzeni jak można takie prawo w Polsce wprowadzić ze kobiety nie mogą usunąć ciąży , ze jak kościół i faceci w kieckach maja rządzić macicą kobiet w Polsce masakra - taka anegdota , sąsiadkę spodkalam właśnie i mi wstyd i tak chuczy we francuskiej telewizji .

reklama
Hej dziewczyny
Tatinka suuuuuuuper!!!!!!!! ale się ciesze poprawiłas mi humor z rana :) :* :* Dbaj o siebie :*
CzarnaMadziu trzymam kciuki za ten cykl:*
Aga wydaje mi się ze beta juz normalnie by Ci wyszła nawet mala powyżej 1
Ja nie wiem czy w tym cyklu mialam owulacje normalnie czy mi się spóźnila bo okres mi się o ponad tydzień przesunął a w brzuchu mnie kulo normalnie w 14 dc jak zawsze na owulacje to nie jest chyba powiedziane ze jak masz 40 dniowe to musisz odjąć 15 dni nie wiem :/ a cały czas tak masz ?
Ja bym już dawno biegła do lekarza dlaczego okresu nie ma a Ty czekasz nie wiem na co. Zrob ten test jeszcze raz :)

Całuje Was wszystkie kochane mamusie i wasze fasolinki :*

Nie chce tu dyskutować o polityce ale co spodkam kogoś to Francuzi sa strasznie oburzeni jak można takie prawo w Polsce wprowadzić ze kobiety nie mogą usunąć ciąży , ze jak kościół i faceci w kieckach maja rządzić macicą kobiet w Polsce masakra - taka anegdota , sąsiadkę spodkalam właśnie i mi wstyd i tak chuczy we francuskiej telewizji .
Ja sobie nie wyobrażam jak mojemu dziecku wyrywaja nozki czy rączki albo taka co daje na prawo i lewo a potem usuwa odrazu bym taka su*e zabila
Z gwałtu nie wiem lepiej oddać tym co nie maja zostawić w szpitalu jak matka nie daje rady psychicznie sa okna życia itp
A jedyna opcje w której bym usunęła to chyba jakby mi powiedzieli ze moje dziecko nie ma mózgu
Mojej znajomej kazali rodzic naturalnie dziecko które nie miało połowy czaszki masakra
Niedługo zabrania antykoncepcji połowa dzieci będzie ladować na śmietniku
Nie wiem niby żyjemy e wolnym kraju a jakiś kler ma za mnie decydować a sami robią dzieci sku*wysyny

3f7a3e45a209b44af9c174307e790eed.jpg

prosze:)troche mi sie reka trzesla wiec wybaczyc prosze jakosc:)
Jaaa ale piękne krechy takie jak moje :*
Ja tez się tak trzeslam bo bylam pewna ze jedna jest patrze a tam druga się pojawiła niesamowite uczucie dlatego u mnie poszlo tyle testów bo nie wierzyłam :)
Kiedy idziesz do lekarza czekasz trochę?
Ja się pospieszylam i nic jeszcze nie było widać :( ide za dwa tygodnie

olu ja sie tez nie chce wypowiadac na temat polityki ale rece opadaja i mam nadzieje ze ktos madry cos w koncu z tym zrobi!

mamakulka a co robisz na obiad?ja wlasnie tez juz mysle o obiadku i chyba zrobie kurczaka czosnkowo-cytrynowo..a na deser zrobie ciasteczka z czekoladka!trzeba sie rozpieszczac:)
a moj synek to tymoteusz:)wszystkie tymki to fajne chlopaczki!!

Czesc dziewczynki :-)
Wczorzj miałam dola :-( i nie wiem o co , tak ogólnie ..
Ale juz jest lepiej :-) dziś u mnie piękna pogoda :-)
Tatinka gratulacje :-D
Ja tez nie mam opcji lajkowania.
Ja tez nie wchodzę na inne tematy :-) a forum mogę opuścić jak tabelka górna zniknie i bedzie tylko dolna :-)
To na bank przez pogodę Dziś u ciebie pięknie ☺

ola mi sie reka trzesla bo trzymalam tymka na rekach bo mi juz zasypial:)ja generalnie bylam pewna tych kreseczek,czulam od poczatku ze to ten cykl bedzie:)
ide do lekarza bo juz sie umowilam i zobacze poprostu..moze bete mi zleci to potwierdze i zobacze ktory to tydzien.nie licze ze cos zobacze ale wole jednak isc..co mi szkodzi!

reklama
Do góry