reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tatinko, gratulaacje ;* nowa ciaza u nas, tempo jest ekspresowe..!

Czytam Was, ale tyyyyyle sie tu dzieje, ze odpisac kazdej nie zdolalam. Mam troche roboty z pracami lic., siedze dzien i noc, i taka wykluczona z zycia sie czuje.

Ale witam Nowe koleezanki, a Wszystkie Was tule , pozdrawiam, i w czolko caluje! ;*

Marysia dojdzie do siebie na pewno!

A co do mojego zdziadziałego męża to on jest strasznym zazdrośnikiem, przez niego w sumie nie utrzymuje kontaktu ze swoim dobrym kumplem jeszcze z czasów gimnazjalnych, bo mój się o niego wkurzał. Żeby nim wstrząsnąć to może go zaproszę albo gdzieś się przejadę łoo afera będzie, ale tak mnie denerwuje, ciągle zmęczony... Ja już proponowałam skoro nie działała to ugryzę go od tej strony. Tyle że to mąż przy nim da sie coś zrobić, z pracą nie.

Marysiu, bedzie wszystko wporzadkuu ;* dojdzie do siebie. Na pewno!

Wiki, racja. Z mezem cos naa pewno zdzialasz. Znam ten temat zazdrosnika.. Nie wiiem jak z Twoim, ale ja z jego zazdrosna czescia wygrac nie umiem.. chociaz male postepki sa!
A z praca jeszcze troche. Pamieetsj, ze na majowy weekend jestes w ciazy ;D <3

3f7a3e45a209b44af9c174307e790eed.jpg

prosze:)troche mi sie reka trzesla wiec wybaczyc prosze jakosc:)

aga czekamy z niecierpliwoscia na twoj tescior!!

wiki no widzisz!sniadanie w lozku to jedna z najlepszych rzeczy na swiecie:)delektuj sie i pros o wiecej!!!a praca sie nie przejmuj..zmienisz bedzie lepiej.absolutnie nie wolno sie przejmowac rzeczami na ktore nie mamy wplywu!!!
mamakulka a jak ty dzis??lepiej troche?poprawilas sobie humor!??
ola a ty korzystaj z pogody i tez sie nie doluj ani nie przjmuj!tankuj sloneczko to dobrze robi i tobie i malenkiej;)

mamkulka ty pytalas chyba o tymka,on ma 15 miesiecy:)maly psotek kotek z niego!slodki lobuz i strasznie sie ciesze ze bedzie duzym braciszkiem!!!

dora a ty jak dzisiaj??

dziewczynki nie dolowac sie!jak to moj maz mi mowi,ciesz sie z tego co masz a nie mysl o tym czego jeszcze nie masz!doceniajcie sniadania do lozka sloncem fasolkami i tym calym cudem ktory was otacza na ktore przynykacie oczeta wasze piekne!!!!otwierac oka i sie prosze cieszyc zyciem!:)wszystko sie ulozy i bedzie dobrze!
caluje was wszystkie!tymek spi a ja ide na kawe na balkon!a co!!:)

reklama
Kochana Ty mi humor poprawi las :) juz mi lepiej. Chwilowe załamanie. Zaczynam tworzyć sobie obiad bo tu u mnie nie jedzą :) a my z brzuchatkiem musimy :) wypiłam slabiaka kawusie i pogadalam z mama. Jest u mojej babci , nie pisałam Wam ale się okazało , że babcia choruje na Parkinsona. Nikt by nie przypuszczał.

Kurde a Ciekawe jak nasza mariolka! Też zaraz czeka ją testowanie:)

Tatinko ale krechy mocne ! Huhu super
A Twój synek to Tymoteusz? Moja siostra ma Tymona :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Do góry