reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak na raty odpisuje bo mi się przypomniało co miałam zapytać, Marysia jak Kicek lepiej mu? Pamiętam że Nikodem też tak miał caaały dzień zakręcony i słaby, ale na drugi dzień już było ok ;)

reklama
Wiki od tego jesteśmy . To nie śmieci a Twoje problemu , odczucia i rozterki. Chcemy Cię wysłuchać kochana :** i pomoc pocieszyć , wysłać buziaka :*

Tatinko przypomnij mi ile cykli starania?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

O dzięki za odpowiedź kochana. I trafi się na to forum i juz dwie krechy bam :D

Ola chyba taki dzień wczoraj był , coś kosmos wysyłał bo ja też takiego dołka złapałam :* nie ma co się przejmować. Najważniejszy maluch w brzuchu.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Tatinko gratuluję :);) ale cudowny poranek!!

Madziula gdzie się podziewasz Lasko?!

Hej Lasko!:*
A nie odzywam się bo ostatnio nic ciekawego się nie dzieje:D
Ale ciągle was czytam i jestem na bieżąco:) Staram się przystopować w tym cyklu i się nie podniecać ani ekscytować:) Na razie mi się to udaje, nawet testów LH nie kupiłam:D
Tak sobie siedze i czekam na owu dziś mój 14 dc;))
Jedyne co się ostatnio troche zmieniło to mój popęd... jestem normalnie niewyżyta, nie poznaje się:D
Może to wpływ clo:))

Tatianko ale nic nowego tak ogólnie po prostu, siedzę i jestem smutna. Wkur**a mnie ta praca, ludzie z niej i do tego mój mąż. Nawet się wczoraj nie kłóciliśmy tylko jego gadanie mnie z równowagi wyprowadza. Jak mu coś powiedziałam że jak mieszkaliśmy w Piątku to to czy tamto, a on mi z teksem 'no wiesz już nie jesteśmy tacy młodzi" to padłam no kuźwa padłam. Mój dziadek 66lat zaraz 67 ciągle spotkania ze znajomymi, wycieczki za granice, albo w góry na weekend albo tu albo tam, a to sobie coś kupi a to lapka a to sprzęt domowy. A ja co staruszka 24 lata.....

Madziu to dobrze! O to chodzi :) życzę Ci aby ten cykl był owocny :)

Wiki wiem kochana co przeżywasz tez tak miałam. Może sama coś zaproponujemy skoro on taki leń :) juz nie długo zmienisz prace. Głowa do góry. Pisz do nas jak masz zły i jak dobry tez!!
Kicek hymmm wczoraj to masakra. Dziś nie obecny. Nie poznaje go.

Tatinko jeszcze raz gratuluję :)

OlaMagda widzę ze jak u mnie będzie dziewczynka to będą dwie Milki :)

reklama
Do góry