reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak na raty odpisuje bo mi się przypomniało co miałam zapytać, Marysia jak Kicek lepiej mu? Pamiętam że Nikodem też tak miał caaały dzień zakręcony i słaby, ale na drugi dzień już było ok ;)

reklama
Wiki od tego jesteśmy . To nie śmieci a Twoje problemu , odczucia i rozterki. Chcemy Cię wysłuchać kochana :** i pomoc pocieszyć , wysłać buziaka :*

Tatinko przypomnij mi ile cykli starania?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

O dzięki za odpowiedź kochana. I trafi się na to forum i juz dwie krechy bam :D

Ola chyba taki dzień wczoraj był , coś kosmos wysyłał bo ja też takiego dołka złapałam :* nie ma co się przejmować. Najważniejszy maluch w brzuchu.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Tatinko gratuluję :);) ale cudowny poranek!!

Madziula gdzie się podziewasz Lasko?!

Hej Lasko!:*
A nie odzywam się bo ostatnio nic ciekawego się nie dzieje:D
Ale ciągle was czytam i jestem na bieżąco:) Staram się przystopować w tym cyklu i się nie podniecać ani ekscytować:) Na razie mi się to udaje, nawet testów LH nie kupiłam:D
Tak sobie siedze i czekam na owu dziś mój 14 dc;))
Jedyne co się ostatnio troche zmieniło to mój popęd... jestem normalnie niewyżyta, nie poznaje się:D
Może to wpływ clo:))

Tatianko ale nic nowego tak ogólnie po prostu, siedzę i jestem smutna. Wkur**a mnie ta praca, ludzie z niej i do tego mój mąż. Nawet się wczoraj nie kłóciliśmy tylko jego gadanie mnie z równowagi wyprowadza. Jak mu coś powiedziałam że jak mieszkaliśmy w Piątku to to czy tamto, a on mi z teksem 'no wiesz już nie jesteśmy tacy młodzi" to padłam no kuźwa padłam. Mój dziadek 66lat zaraz 67 ciągle spotkania ze znajomymi, wycieczki za granice, albo w góry na weekend albo tu albo tam, a to sobie coś kupi a to lapka a to sprzęt domowy. A ja co staruszka 24 lata.....

Madziu to dobrze! O to chodzi :) życzę Ci aby ten cykl był owocny :)

Wiki wiem kochana co przeżywasz tez tak miałam. Może sama coś zaproponujemy skoro on taki leń :) juz nie długo zmienisz prace. Głowa do góry. Pisz do nas jak masz zły i jak dobry tez!!
Kicek hymmm wczoraj to masakra. Dziś nie obecny. Nie poznaje go.

Tatinko jeszcze raz gratuluję :)

OlaMagda widzę ze jak u mnie będzie dziewczynka to będą dwie Milki :)

reklama
Do góry