reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Pisałam wcześniej ze nie sądziłam ze ktoś bierze na serio plakaty organizacji prolife i uważa że aborcja to wyrywanie nóżek itp. Ola21 te zdjęcia często są z sekcji zwłok lub z 'podziemnych' zabiegów wykonanych na żądanie.

wg mnie zapis z 93roku całej ustawy jest optymalnym rozwiązaniem i noc nie powinno się w nim zmienić.

aga czekamy z niecierpliwoscia na twoj tescior!!

wiki no widzisz!sniadanie w lozku to jedna z najlepszych rzeczy na swiecie:)delektuj sie i pros o wiecej!!!a praca sie nie przejmuj..zmienisz bedzie lepiej.absolutnie nie wolno sie przejmowac rzeczami na ktore nie mamy wplywu!!!
mamakulka a jak ty dzis??lepiej troche?poprawilas sobie humor!??
ola a ty korzystaj z pogody i tez sie nie doluj ani nie przjmuj!tankuj sloneczko to dobrze robi i tobie i malenkiej;)

mamkulka ty pytalas chyba o tymka,on ma 15 miesiecy:)maly psotek kotek z niego!slodki lobuz i strasznie sie ciesze ze bedzie duzym braciszkiem!!!

dora a ty jak dzisiaj??

dziewczynki nie dolowac sie!jak to moj maz mi mowi,ciesz sie z tego co masz a nie mysl o tym czego jeszcze nie masz!doceniajcie sniadania do lozka sloncem fasolkami i tym calym cudem ktory was otacza na ktore przynykacie oczeta wasze piekne!!!!otwierac oka i sie prosze cieszyc zyciem!:)wszystko sie ulozy i bedzie dobrze!
caluje was wszystkie!tymek spi a ja ide na kawe na balkon!a co!!:)
Dobrze u mnie @się kończy Słońce świeci W pracy do wieczora jestem ale musiałam się zalogować bo się nie mogłam doczekać wiesci od ciebie

Moja myszka coś dziś wyjątkowo szaleje.
Ehh zadzwoniłam do szpitala, bo może się coś stało ale nie ma takiego pacjenta.

Kochane robicie juz coś w ogrodach?
Dora to wiem ze juz działa :)

Ja też się wolę nie wypowiadać, bo sama nie wiem jakbym postąpiła np po gwałcie. Uważam że do tej pory było wszystko dobrze i nie powinno to się zmienić.

Skończyłam właśnie pracę i pędze do domu, taka głodna jestem i zjadłabym coś dobrego. Tylko co? :D
W nocy o 23 gotowałam sobie kiełbasę bo mnie tak nabrało :)
W sobotę robię małą imprezę urodzinową, muszę przygotować coś na nią a kompletnie brakuje mi czasu. Jutro po pracy mam kosmetyczke, bo moja brwi zarosły jak gęsty las :D potem zakupy, wieczorem lekarz :)

reklama
Do góry