reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu to Ty jestes super mama! Nie daj sie facetowi. Niektórzy naprawdę sie pozamieniali mózgiem nie powiem z czym ..,,
Życiowa nie denerwuj sie, pogadajcie na spokojnie po południu, bo rano ludzie nerwowi sa, ale moja przyjaciółka narzeka dokładnie na to samo ci Ty. Ja nie wiem co z tymi chłopami...
Mamakulka z tym nie braniem kwasu foliowego to loteria. Jest niestety sporo przypadków chorych dzieci z powodu niedoborów kwasu foliowego. Tani jest, lepiej brać:)

Ja dzisiaj rano potwierdziłam testem, ze ciąży brak wiec w lipcu bede w ciąży, mowię Wam :D
Miłego dnia kochane moje piękne!:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No wiadomo , że lepiej brać :)

Słuchaj Kasia bo ci nie opisałam. Ten gość to jakiś padalec i niech spada. Jeszcze będzie się prosił. Nie przejmuj się bo wszystko się ułoży kochana.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocy. Obudził mnie skurcz łydki cholera. Ja biorę na dobę 400 mg magnezu wiec jak to mozliwe... nie mam siły , boję sie spac bo to jest straszne. Nic nie pomogło. Ano ciągnięcie nogi w druga stronę , ani masowanie. Kosmos.

Ola niendostaniesz jeszcze l4 kochana bo on musi Co potwierdzić ciążę. Dostaniesz zaświadczenie i dopiero l4. U mnie jak potwierdził to pytał o l4 ale ja nie chciałam. Co do nie mówienia o ciąży to ja nie mówiłam , ale nie ze względu na poronienie możliwe bo nie lubię myśleć o złych rzeczach. Lepiej pozytywnie mówić , że nic się nie stanie :) Ja czekałam na papier zaswiadczajacy bo kim by nie był Twój szef to ludziom się nie ufa .
Jak masz na papierze , że ciąża to nie może Cię zwolnić a tak to może i jeśli jest chujem to to zrobi.

Mamakulka, moze potasu za malo?

Nie wiem kurcze staram się uzupełniać. Ostatnio oprócz tego , że potas mam w witaminach ciążowych to wsuwalam śliwki i bananasy żeby było . Nie wiem może się spielam a nie czułam i się złapał.

Ej patrzcie jakie stylowe spacerówki :D
0e45265db6c7b83a7b040cb07a980c69.jpg

Ja to jakis czas temu Wam pisalam, ze mi powieka dolna skacze. I kurcze skakala ciagle 5 dni i do tej pory raz dziennie czy dwa mi sie to zdarza. A to juz ze dwa tygodnie beda. Biore magnez. Nie wiem czy nie zbadac elektrolitow. Normalnie pulsuje na maksa, bardzo szybko

No to dalej bede dzielnie brala magnez :-)

Co do wieku ciazy to mi str bellybestfriend pokazuje, ze od dzis II trymestr, zaczelam 14 tydzien

Cześć dziewczynki :-)
A tu we Francji sie bierze cały complex witamin od 2 miesięcy przed zajściem i zmienia sie je w 2 trymestrze na inne . Taki komplet witamin biorę co w tym jest 800 kwas foliowy i wszystko inne magnez , żelazo , c , b6 , wapń ... Itd ...

reklama
Do góry